Hamileyken ayrilmak bayrami zehir gibi gecirmek

Asla affetmezdim. Eminim ilişkiside vardir ama gizlenmesini biliyordur. Kimse karni burnunda esini depresyondayim diye birakmaz. Ailen destek ise asla donme
Ben de oyle diyorum su an gizler tabi ortaya ciksa mahvolur davada çünkü. Ama dava başlayınca eğer ben şüphemi belirtirsem hakim takip kararı çıkarırmış konuşma kayıtları vs hepsi ortaya çıkar dedi avkt

İstiyorsa gelir zaten bence siz haber vermeyin yani ben olsam asla haber vermezdim.
Açıkcası benden bosanmak isteyen birine de yok hayır demem hemen bosanalim anlasmali derdim.
Tabi ki haklarınız neyse anlasarak eger anlasabiliyorsaniz nafaka vs.. diger konular neyse.
Zaten suan barısmak gibi bir niyeti yok sanırım olursa o zaman dusunursunuz.
Siz sadece cocuklarinizi dusunun cok zor biliyorum anlıyorum ama lutfen sakin kalmaya calisin ve aramayin.
Anlaşmalı boşanma şartları kabul edilecek gibi değil ki bunun bedelini ödemeli benim mesleğim oldgu halde onun yüzünden çalışmadım şimdi öyle ortada beş parasız azıcık bir nafaka ile birakamaz

Eşiniz hamilelik depresyonuna girmiş olabilir mi? Bazen erkeklerde de eşleri hamileyken hamilelik belirtileri olabiliyormuş. Ben hamileyken de benim eşimde de mide bulantısı baş dönmesi vs oluyodu :) sizinkini de psikolojik olarak etkilemiştir belki. Birlikte psikologa gitmeyi teklif ettiniz mi? Belki bir çözüm bulurdunuz.

Eşiniz hamilelik depresyonuna girmiş olabilir mi? Bazen erkeklerde de eşleri hamileyken hamilelik belirtileri olabiliyormuş. Ben hamileyken de benim eşimde de mide bulantısı baş dönmesi vs oluyodu :) sizinkini de psikolojik olarak etkilemiştir belki. Birlikte psikologa gitmeyi teklif ettiniz mi? Belki bir çözüm bulurdunuz.
Zaten Bunalimdayim dedi ama sonradan bunalımdaymış gibi davranmadi. Gayet keyfi yerinde malesef. Teklif ettim bir uzmana gidelim diye hatta ben kendi pskologuma danıştım ve bipolar bozukluk olabileceğini soyledi. Zaten ya cidden ruh hastası ya da aldatıyor başka sebep olamaz

Anlaşmalı boşanma şartları kabul edilecek gibi değil ki bunun bedelini ödemeli benim mesleğim oldgu halde onun yüzünden çalışmadım şimdi öyle ortada beş parasız azıcık bir nafaka ile birakamaz
Tabi ki zaten sartlarınizi kabul etmiyorsa cekismeliye gitmelisiniz.
Oyle elini kolunu sallaya sallaya azıcık bir nafakayla olmaz.
Istediklerinizi veriyorsa demek istemistim ben.
Cok sinirlendim esinize ne diyecegimi bilemedim.
Lutfen dusunmeyin onu..

Tabi ki zaten sartlarınizi kabul etmiyorsa cekismeliye gitmelisiniz.
Oyle elini kolunu sallaya sallaya azıcık bir nafakayla olmaz.
Istediklerinizi veriyorsa demek istemistim ben.
Cok sinirlendim esinize ne diyecegimi bilemedim.
Lutfen dusunmeyin onu..
Tazminat ve kendime ait nafaka istemeyecekmisim öyle yazıyordu kâğıtta. Su durumda ben neden tazminat almaym dimi

Zaten Bunalimdayim dedi ama sonradan bunalımdaymış gibi davranmadi. Gayet keyfi yerinde malesef. Teklif ettim bir uzmana gidelim diye hatta ben kendi pskologuma danıştım ve bipolar bozukluk olabileceğini soyledi. Zaten ya cidden ruh hastası ya da aldatıyor başka sebep olamaz
Sizi hamileyken bırakması zaten normal bir psikolojide olmadığının kanıtı. Belki de gerçekten bipolardır siz sevdiğiniz için farketmediniz. Herkes aldatma demiş ama bence değil. Aldatsa vicdan yapar, en azından doğumu beklerdi diye düşünüyorum. Bence siz doğacak bebeğinize ve çocuğunuza odaklanın. Eşinizi de kendi haline bırakın madem. Bu kadar hastalıklı bi kişilikten kurtulmuş olursunuz.

Eşiniz bunalımda falan mıydı ? Yoksa aniden mi oldu ? Yani,ya sorunları var ya da aldatıyor.Ama ''çocuk doğsun fikrim değişir'' tavrı aşırı rahatsız edici bahanesi ne olursa olsun.Siz de insansınız,keyfini mi bekleyeceksiniz onun?

Eşiniz bunalımda falan mıydı ? Yoksa aniden mi oldu ? Yani,ya sorunları var ya da aldatıyor.Ama ''çocuk doğsun fikrim değişir'' tavrı aşırı rahatsız edici bahanesi ne olursa olsun.Siz de insansınız,keyfini mi bekleyeceksiniz onun?
Ben de oyle dedim doğumdan sonra hic gelme sakin bana barisalim deme dedim o kadar zorluğu kendim çektikten sonra istemem

İnsan mı oo yaaa. Çok üzüldüm kuzum senin adına. Ama bari dogumu bekleseydi sıfatına mıçtımın. Sildir gitsin bacım. Gerçekten üzülme sakın sakın üzülme valla depresyonda böyle depresyon mu olur hayattan kopya boşanmak ne demek hemde hamileyken eşin.. Kayınınvalifen ne diyor bu duruma peki"?

Ya kizlar evliyim anneyim cok da mutluyum eşimi de cok seviyorum ama bazen geceleri ruyamda eski sevgilerimi falan görüyorum kotu seyler görmüyorum ama mesela yolda yuruyoruz vs bu tarz seyler görüyorum sonra da uyaninca esime ihanet etmis gibi hissediyorum:/ var mi boyle ben gibi rüyasında eski sevglisini goren yoksa bende mi bi gariplik var :)
Canım allah yardımcın olsun. Allah analı babalı büyütsün.inşaAllah sorunların hallolur hemen eski mesajlarına baktım kalbime mi doğdu bilmiyorum.. eşin bu mesajı görmüş olabilir mi ???

Bu çocuğu tek başınıza yapmadığınıza göre bir zahmet doğuma gelip bir koca olarak olmasa da bir baba olarak ne yapması gerekiyorsa paşa paşa yapsın diyeceğim ama yapsa zaten dünyada olan çocuğu için yapardı. Şu an 4 yaşındaki çocuğu arayıp sormuyor tahminimce. Çok yazık. Asla da affetmezdim.

Siz hamilesiniz diye kaprisin nazın tribin dibine vurup adami bunaltmadınız degilmi? Yani onu depresyona sokan bu degildir dimi? Hani yanlış anlamayın görüyoruz da ortaklıkta kendini kralice zannedenleri.
Konunuza donecek olursak asla bir adım atmayın.

Back
X