• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken bakma İzleme dıyorlar Bakarmısın bı bayanlar

Kizlar bizim bi akrabamiz vardi bizim tarfta degil.ama esi mavi gozlu oglunu masmavi gozleri var bize slk gelirdi ve ben goerine bakip oglumunda gozleri boyle olsun derdim ve ogkumun goz rengi aynisi
Benim esimin esimin tarafinda hic yok hep kahve enfazla ela

Bende kızıma hamile iken sürekli Kemal Sunal filmleri izledim aşermiş gibi hemde
Ama kızım ne Kemal Sunal(rahmetliye)benziyor nede izlediğim Mumyadaki çirkin mumyalara
Hurafe bunlar canım hurafe
Hamile iken dikkat etmen gereken şeyler dışında bu tür şeyleri takma kafana

asla inanma derim..ne alaka 2 hamilelik yaşadım bana da dediler..yok şu bu..şükür hiç de bişi olmadı yavrularıma...çiçek koklama ete elleme...selam söyleme sütün gider :)))hahahhaha bu daha da bi komikti....

Bende national geo kanallarinin bagimlisiyim
Tabiiki hayvan belgesellerini de izliorum sık sık
Hamilelilik oyle bir psikolojiye sokuyorki insani yarindan itibaren hayvan konulu belgeseller disindakileri izleyecegim
Aslinda mantigim hayvanlarin biz insanlardan cok daha masum oldugunu soylese de sanirim tavan yapan hormonlarim bi sure izlememi engelleyecek

Kizlar bizim bi akrabamiz vardi bizim tarfta degil.ama esi mavi gozlu oglunu masmavi gozleri var bize slk gelirdi ve ben goerine bakip oglumunda gozleri boyle olsun derdim ve ogkumun goz rengi aynisi
Benim esimin esimin tarafinda hic yok hep kahve enfazla ela

mavi renk taşıyıcılığı vardır genlerinde sizin oğlanda patlak vermiştir. kahverengi maviye göre baskın, sizde de taşıyıcılık varsa mavi olma ihtimali var. o kadar da zor değil.

bi de şu var, çok istemişsinizdir temiz kalple dua etmişsinizdir mavi olsun diye, taşıyıcılık olduğu için gerçekleşir tabi ki olması mümkün olan bişey olduğu için. yani genlerinizde yoksa sırf baktınız diye olması mümkün değil

mavi renk taşıyıcılığı vardır genlerinde sizin oğlanda patlak vermiştir. kahverengi maviye göre baskın, sizde de taşıyıcılık varsa mavi olma ihtimali var. o kadar da zor değil.

bi de şu var, çok istemişsinizdir temiz kalple dua etmişsinizdir mavi olsun diye, taşıyıcılık olduğu için gerçekleşir tabi ki olması mümkün olan bişey olduğu için. yani genlerinizde yoksa sırf baktınız diye olması mümkün değil

Hehe ben ole yorumluyorum ananemde benim ananeme cekti diyor demek var bi yerlerde
Belkide cok icten dedim
Kizimada hamileyken kusmuklu cocuk cok zor kokuyo dedim 9 ay kizim.nasil.kustu belli degil

Bende national geo kanallarinin bagimlisiyim
Tabiiki hayvan belgesellerini de izliorum sık sık
Hamilelilik oyle bir psikolojiye sokuyorki insani yarindan itibaren hayvan konulu belgeseller disindakileri izleyecegim
Aslinda mantigim hayvanlarin biz insanlardan cok daha masum oldugunu soylese de sanirim tavan yapan hormonlarim bi sure izlememi engelleyecek

Hehe kaan kocatdpede aynisini dusunmus bakma.cnm.benim aklinda kalacagina

evde olanlar kime bakacağını seçer tabi ama çalışan hamileler naapsın, ben doğum iznime kadar karşılıklı masalarda oturduğum tikicana bakmak zorunda kaldım günde 9 saat, çok şükür benzemedi kızım ona :52:
inanmayın böyle şeylere bebeğinizin nasıl bir şey olacağı daha döllenme esnasında oluşuyor, sonrasında neye bakarsanız ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz tipini, genetiğe inanın :34:

şimdi ben 2 aylık hamıleyım etrafımda bı kaç yaşlı teyze bu ilk 3 ay hep güsel şeylere bak hayvanlara bakma yokk çirkin kişilere bakma falan dıyorlar çocuk onlara benzermiş flan filan he bıde tuylu meyveye elleme gibi şeylerde var bn her akşam belgesel izlerim dun eşime kapat izlemeyelım dedim oda şaşırdı sen mi dıosun bunu dıe nıe dedi diyemedım dalga geçer die :) ay bnde etkılendım sanırım her kötü çirkin bişe gördümde aklıma gelıo ya sizede yaptılarmı bunları söyledilermi

Ben ve eşim belgesel hastasiyiz butun hamileligim boyunca izledim :) hic bi etkisi yok :)

Back
X