Hamileyken basiniza gelen garip olaylar

Elnaelnaelna

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
582
386
23
kizlar ben hamileyken elektrik carpmasi gibi bisey hissediyordum. Elim demire insana degince elektrik carpiyodu sanki, qarip ama ilk dokunusdan sonra hemen ikinci kez vurunca olmuyodu, ustunden saatler gecdikden sonra yine aynı şey, başınıza geldimi veya duydunuzmu böyle şey:eek:

kizlar ben hamileyken elektrik carpmasi gibi bisey hissediyordum. Elim demire insana degince elektrik carpiyodu sanki, qarip ama ilk dokunusdan sonra hemen ikinci kez vurunca olmuyodu, ustunden saatler gecdikden sonra yine aynı şey, başınıza geldimi veya duydunuzmu böyle şey:eek:
bendede 1 haftadan fazla oldu heryerden çarpıylıyorum insanlardan bile ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri saçlarımda aşırı elektriklenme var resmen yukarı doğru uçuşuyorlar

bende de elektriklenme oluyor kızım karnımı öperken :)

ablam hamileyken benim yiğen ablamın karnında hareket ederdi ablamın karnının şekli değişşirdi çok garibime giderdi

İkinci bebeğime hamileyim şuan 21+5 gün çok şükür sıkıntım yok ama ilk gebeliğimde 27 haftaya kadar kanamalarım oldu+16. haftada trafik kazası geçirdim (resmen kafa kafaya girdik arabayla) +22. haftada merdivenden yuvarlandım. Allahın takdiri oğlum büyüdü ve abi oluyor.

Back
X