Hamileyken bebeğinizi rüyanızda gördünüz mü ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm yüzünü tam net gördüm acaba doğduğunda rüyamdaki bebek gibi mi olacak merak ediyorum siz de görmüş müydünüz

Rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm yüzünü tam net gördüm acaba doğduğunda rüyamdaki bebek gibi mi olacak merak ediyorum siz de görmüş müydünüz
Bende emzirirken gördüm yüzünü hatırlamiyordum , uyanınca galiba renkli gözlü sarışın olacak dedim , kızım sarışın mavi gözlü

Ben hamile değilim ama ay sizin gibi rüyada bir oğlum olmuş ve onu emziriyordum sol ve sağ göğüsten.. Allah'ım tüm evlat bekleyen kullarına hayırlısını nasip etsin ben düşük yaptım 3hafta önce dua edin banada

Görmüştüm hamileliğimi öğrenmeden birkaç gün öncede görmüştüm öylelikle test yapmıştım. Hamileyken de bi kız çocuğunu doyurduğumu sevdiğimi görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…