Hamileyken boşanılmaz diye kuralmı var?

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
evet, az önce bir konuda konu sahibi hamile diye eşinin bir takım nahoş eğilimlerini görmezden gelip sürekli ama hamileyim nereye gideyim ailem almaz gibi bahaneler ortaya koymuştu.

hani hamile olmak bir şeyleri bitirmeye engel değil böyle söyleyince senmi bakacan o çocuğu diye ortalığı yıkanlar o kız dayak yese aldatılsa yine aynı şeyi söylermi?

kimse istemez tabii ama hayat bu oldu ki evliliği bitirmek gerekti hamilelikte 2 kere düşünmek gerekir belki ama yine de hamileyken boşanılmaz diye kuralmı var?
o zaman erkekler hamileyken istediği gibi hoyrat davransın eşlerine nasıl olsa boşanamaz diye..

Hamilelik boşanmaya engel değil ama stres ve üzüntü bebeğin sağlıklı bi şekilde doğmasını engelliycek bişey.herkesin kaldırabileceği bi durum olmayabilir.

evet, az önce bir konuda konu sahibi hamile diye eşinin bir takım nahoş eğilimlerini görmezden gelip sürekli ama hamileyim nereye gideyim ailem almaz gibi bahaneler ortaya koymuştu.

hani hamile olmak bir şeyleri bitirmeye engel değil böyle söyleyince senmi bakacan o çocuğu diye ortalığı yıkanlar o kız dayak yese aldatılsa yine aynı şeyi söylermi?

kimse istemez tabii ama hayat bu oldu ki evliliği bitirmek gerekti hamilelikte 2 kere düşünmek gerekir belki ama yine de hamileyken boşanılmaz diye kuralmı var?
o zaman erkekler hamileyken istediği gibi hoyrat davransın eşlerine nasıl olsa boşanamaz diye..
Sen bosan dedim yikmadik ortaligi ortada kesin bise yokken kesin ablanda gozu var kocanin deyip hamile bir kadini uzdugun icin yikdik ortaligi ki o kadin sana ozellikle yazma diye ricada bulundu uzuluyorum dedi ama sende nasil bi vicdan varsa ustune gitmeye devam ettin.. Hala da icin sogumamis ki bi de geldin burda konu aciyosun.. Allah askina sen ne vicdansiz ne acimasiz bi kadinsin derdin ne senin ya ne

Tahmin ettimdi konuyu senin actigini,
hamileyken bosanilmaz diye birsey yok ama,
herseydede bosanilmaz...
Deminki konuyu ele alirsak orda bosanmayi gerektirecek mevzu yok,
sen karsindaki kadini bebegini dusunmeden astin kestin sapik ilan ettin adami,
erkeklere karsi bi kin besledigini dusunuyorum..

Sen bosan dedim yikmadik ortaligi ortada kesin bise yokken kesin ablanda gozu var kocanin deyip hamile bir kadini uzdugun icin yikdik ortaligi ki o kadin sana ozellikle yazma diye ricada bulundu uzuluyorum dedi ama sende nasil bi vicdan varsa ustune gitmeye devam ettin.. Hala da icin sogumamis ki bi de geldin burda konu aciyosun.. Allah askina sen ne vicdansiz ne acimasiz bi kadinsin derdin ne senin ya ne

yazma diyorsa konu açmayacak olurmu öyle şey sanki küfür ettik?
adam baldız hikayeleri okuyorsa sapıktır dediğimiz için bebeğini düşürecek kadar üzülmüş olamaz. aksine bir şeyleri görüp anlamasına yardımcı olduk.

konu kapatılmasa orada yazacaktım.

Tahmin ettimdi konuyu senin actigini,
hamileyken bosanilmaz diye birsey yok ama,
herseydede bosanilmaz...
Deminki konuyu ele alirsak orda bosanmayi gerektirecek mevzu yok,
sen karsindaki kadini bebegini dusunmeden astin kestin sapik ilan ettin adami,
erkeklere karsi bi kin besledigini dusunuyorum..

herşeydede boşanılmaz da burada bir düşünmek gerekmezmi?
yani ben kimseye kötü bişey demedim adam baldız hikayeleri okuyorsa kendi baldızına ilgisi vardır dediğim. bu kadar.

yazma diyorsa konu açmayacak olurmu öyle şey sanki küfür ettik?
adam baldız hikayeleri okuyorsa sapıktır dediğimiz için bebeğini düşürecek kadar üzülmüş olamaz. aksine bir şeyleri görüp anlamasına yardımcı olduk.

konu kapatılmasa orada yazacaktım.
Yahu gunahtir be nerden biliyosun adamin sapik oldugun yuzde yuz nadil eminsin tamam sana ters gelebilir bi kere bence ters giden biseler var dersin gecersin ama ustune gittikce gittin.. Kaldi ki gozunle gordugun seylerin bile bambaska bi aciklamasi olabilecekken zaten morali altust olmus bi kadini iyice altust ettin bu nasil insanlik ben anlamiyorum seni

Back
X