Hamileyken Boşanmak

Ben 1,5 senelik evliyim şu an 6,5 aylık hamileyim. Eşim inşaat mühendisi yurt dışında çalışıyor. Ocak ayında gitti ve o gittikten sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Eşim gittiğinden beri sadece 1 maaş aldı. Yani ocak haziran ayları arasında çalıştı ama sadece 1 aylık para aldı. Şimdi bayram için izne gelecek. Ben yurtdışına tekrar giderse onu boşayacağımı söyledim. O da umursamadı ve gideceğini söyledi. Sizce yanlış mı yapmış olurum?
Siz neden gitmiyorsunuz eşinizle ? O nasıl iş ki 6 ayda sadece 1 maaş verdiler ?

Ayda bir tacikistan sınırından gir çık yapıyo. Turist vizesiyle çalışıyo çalışma vizesi yok
Yani kaçak çalışıyor. Her an sınır dışı edilme ihtimali var. Belki de kayıtsız izinsiz çalıştığı için maaşına birileri el koyuyordur. Şikayet edemez hakkını arayamaz. Mühendis olmuş, cahil yol bilmez gariban da değil. Nasıl kabul etmiş çalışma vizesi çıkarılmadan gitmeyi? Ya akılsızın önde gideni, vur sırtına al lokmasını ya da zekası yerinde ama bir şeyler karıştırıyor.

Eviniz varmış, siz de çalışıyorsunuz. Doğum için ara vermişsiniz ama mesleğiniz tecrübeniz var, çocuk büyüyünce yine çalışırsınız. Adam inşaat mühendisi o da işsiz kalmaz. Ne diye maceradan maceraya atlıyor? Ben de böyle adamla devam etmezdim. Gidicem diye tutturursa salın gitsin.

Back