- 16 Nisan 2008
- 5.418
- 14.673
- 773
- Konu Sahibi double-espresso
Allah muhafaza önce tehdit eder, sonra yapar.
Ne siz ne de diğer çocuklar o evde güvende.
Ne siz ne de diğer çocuklar o evde güvende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumunuza normal şartlarda 2 ay var. Ya 2 ay içinde size veya çocuklara zarar verirse?Hamileliğim takip gerektiriyor o yüzden bulunduğum ilde kendi dr uma sezaryenle doğum yapmak zorundayım. Uzun yolculuk da yasak. Elim kolum bağlı.
Fiziksel olarak sorunsuz bir hamilelik geçirsem deruhsal olarak alıngan ve ağlak birine dönüştüm son günlerde.
(Bu arada gebeliğin en başından beri naz, kapris vs yapıp eşimi bezdirmiş değilim. Ne sosyal, ne de özel hayatımız hiç sekteye uğramadı.)
2 hafta önceki mesajınızda gebeliğinizle ilgili bilgiler şimdikiyle çelişiyor.Hamileliğim biraz riskli ve takip gerektiriyor dr um yaşadığım yerde, hastane vs hepsi ayarlandı. Ailemin yaşadığı il sağlık imkanı olarak bu kadar iyi değil.
Aynı evdeyim gecenin bir vakti çıkamadım kapıyı kilitledim oturuyorum, o çoktan sızdı.
Yazdıklarım doğru hamileliğim takip gerektiriyor evet ama yatmamı gerektirecek kadar değil .. o konuda bu şekilde bahsetme sebebim fiziksel olarak değil ruhsal olarak hassas olduğumu anlatmak istememdi.2 hafta önceki mesajınızda gebeliğinizle ilgili bilgiler şimdikiyle çelişiyor.
Adamı terketmemek için kendinizce bu bahaneleri üretiyorsunuz sanırım.
O halde orada kalın. Sizden başka kimse size yardım edemez.
Mutlaka öyledir. Ya doğum riskiniz eşiniz yüzünden artacak ya da eşinizi evden uzaklaştırmaya bakacaksınız.Yazdıklarım doğru hamileliğim takip gerektiriyor evet ama yatmamı gerektirecek kadar değil .. o konuda bu şekilde bahsetme sebebim fiziksel olarak değil ruhsal olarak hassas olduğumu anlatmak istememdi.
Ailesiyle aram çok iyi her ikisini de kendi annem babam kadar çok seviyorum onlar da beni. Annesini aramayı düşündüm ama yüksek tansiyon hastası, ben kafamda netleştirmeden ortalığı karıştırmak istemiyorum, hala uyuyor uyansın evden sen git diyeceğim.Çocukların annesini arayın onları götürsün. Böyle konuşmalara şahit olmaları çok üzücü. Eminim anne de razı olmaz. Böyle pislikler yüzünden çocuklar aileden, evlilikten nefret ederek büyüyor. Sağlıklı ilişki kuramıyor. Biri karnınızda, ikisi karşıda adamda hiç babalık vasfı yokmuş. Pandemiden biz de işsiz kaldık aylarca daha 5 ay var düzelmemize alkol çözüm değil ki. Zayıf insan alkole sarılır. Eşinizin ailesiyle aranız nasıl onlardan birini arayın eşinizi evden uzaklaştırın. Siz kendi ailenizle orada kalın. Evi terk etmesi gereken siz değilsiniz ki bu adam olamamış kocanız..... Çok sinir oldum konuya çok.
Bu gidişle erken doğumu bebek değil onun yüzünden yapacağım haklısınızMutlaka öyledir. Ya doğum riskiniz eşiniz yüzünden artacak ya da eşinizi evden uzaklaştırmaya bakacaksınız.
Sarhoşken sizi bıçakla tehdit etmesi -ki zaten sorunlu bir kişiliği varmış- aklından geçirdiğini gösterir.
Doğuma 1.5 ay var en geç. 40 yaşındayım bebek kararı yaştan dolayı erken oldu evet, yeterince tanımamışım.Doğuma ne kadar kaldı ?
Ailenizi çağırın
Durumunuza üzüldüm keşke bebek için acele etmeseydin.
İlk evliliğinizden çocuğunuz yok muydu?Doğuma 1.5 ay var en geç. 40 yaşındayım bebek kararı yaştan dolayı erken oldu evet, yeterince tanımamışım.
15 yaşında bir kızım varİlk evliliğinizden çocuğunuz yok muydu?
Uyandıktan sonra aklı başına geldi ama iş işten geçmiş oldu. Çocukları dün annelerine bıraktı kendisi de ailesinin yanına gitti. Kayınvalidemleri arayıp durumu anlattım çok ayrıntılı olmasa da, bir müddet orada kalacak. Yakın bir arkadaşımı çağırdım yanımda şu an evimdeyim, ona da gelirse polisi arayacağımı herşeyi anlatacağımı gerekirse çocukları bile şahit tutacağımı söyledim. Haftasonu annem gelecek. Şimdilik böyle, daha huzurluyum.Yapacaklarıniz:
1. Çocukların annesini arayıp durumu bildirip, çocukların güvenini sağlamanız. Adam içip ne yapacağı belli değil. Ben zil zurna sarhoş bile olsam kimseye "seni bıçaklarım" demem.
2. Ailenizin yanına gidin. Hastane ordada ayarlanır. Şu anda ne sizin nede bebeğinizin can güvenliği yok. Bunu yapın. Şu anda en önemlisi sizin güvencede olmanız.
3. Hemen bosanmak istemiyorsaniz kesinlikle adam tedavi olmadan geri dönmeyin.