hamıleyken bu duaları yapınn faydası olacagı kesınn

• Konu Sahibi Konu Sahibi slcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slcn

09.10.10
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
3.950
6
158
Kocaeli

EL-MUTEKEBBİR...

her kımbu ismi şerıfı yatagına geldıgı wakıtte 10 kere okursa,Allahu teala onu salıh bır ewlat ıle rızıklandırırr...(bunu kendınız yapcaksınız)

EL-MUBDİ (ALLAHIN 99 ISMINDEN BIRI)
her kımın hanımı hamıle olsa cocugunu dusurmekten korkarsa bu ısmı on kere okur,işaret parmagını karnı uzerınde dolastırırsa,muhakkak Allah u teala o cocugu dusurmekten ve kadını zarardan korur......

esınız yapcak sıze kızlarrr

kızlarr degerlendırme yapın konu sabıt kalırsa herkes bu bılgıden faydalanabılsınn...

sımdıden tesekkrler

sağol canım bilgiler için ben de bir tane ekliyim bebeğin 40ı çıkana kadar hamileyken başlayıp hergün Ya Nur okunması gerekiyormuş

ayrıca bir dua daha var;
Bismillahirrahmanirrahim.
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ gurrete e’yuniv vecalnâ lil müddegîne imâmâ ANLAMI: "Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.."(Furkan,25/74)

bir deeeeeeee maddi ve manevi yönden çok güzel bi evlat olması için.birdeee RABBı HEBLı MıNESSALıHIYN

paylaşım için teşkürlerr çok faydalı bi konuu olmuşşş bende her gece yatmadan elimi karnıma koyup felak nas ayetel kürsi ihlas sürelerini okuyorum

Allah Razı olsun arkadaşım......

bende her gün yataktan karkarken 11 defa YA MUKTEDıR dersek, o günki sıkıntılara Rabbimizin kefil olacağını öğrenmiştim... kızıma da öğrettim yataktan doğrulunca besmeleden sonra hemen sayıyoruz olumunekankayizsmile

selcancım
bu konuyu çok güsel olmuş canım
ben dün netten baktım da eşimiz el-mübdi yi
99 kere sölicek die yazıo du canım

evet bende el-mübdiyi 99 kez biliyorum..ve eşim o şekilde okuyodu ..

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar inşallah herkes için faydalı olur

slcan çok güzel düşünmüşsün tatlım:)
ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin.
öptüm canmm...

saolun kızlarr bıldıkllerımı burda hepbırlıkte paylasırızz maneevıyatta onemlıı

kızlar ben düşük tehlikesi yaşadım ve kanamam oldu günlerce ve çekebildiğim kadar el mübdi dedim ve inanıyorum 15 haftalık hamileyim şimdide 99 kez çekeceğim allah izin verirse hergün

çok teşekkürler arkadaşlar çok önemli bi konu açmışsınız. duaların hepsi de çok güzel. inşallah Allah herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…