• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken çalışmak...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Kizlar çok şükür bugün 34+0 olduk.öğretmenim .çalışabilir raporu aldim
şimdilik bir sıkıntı da yok.
Bu ayi çıkarmayı düşünüyorum ama bir yandan da ters bir durum olsa ne yaparim burada diyorum.köy okulu.merkeze 35-40 km....:/ama 9 öğrencim var ve iyiyim....
Eşim bu konuyu baana bıraktı ama o da bırakmamdan yana...
evde kalsam ne yapacagim annemler mayisin 2.haftasi gelecekler yanimiza...

E sen zaten calisabilir raporu almissin 32 de sorsaydin bu soruyu calisma dinlen derdim de sen secimi yapmissin. ben de 36. Haftadayim iyiki erken ayrilip dinleniyorum diyorum.Zaten dogum iznimiz yaz tatilinde bitecek zorlamaya gerek yok bendce

Evde duramayan biriysen bence devam. Ben 37.haftada bile az daha çalışayım diye bakıyordum. Sonrası hiç geçmiyor çünkü,en önemlisi şuan gittiğin her günü doğum sonrası bebeğinle geçireceksin.

Bu ayi çıkarmayı düşünüyorum ama bir yandan da ters bir durum olsa ne yaparim burada diyorum.köy okulu.merkeze 35-40 km....:/ama 9 öğrencim var ve iyiyim....
canım ben sivasta yaşadım bir dönem eşimin görevi gereği. ama ankaralı olduğumdan doğumu ankarada yaptım. 36. haftaya kadar çalıştım. doktorum ne olur ne olmaz sen gel demese 37. haftaya kadar çalışırdım ama benim fazla hareketli olduğumu bildiği için sen 36. haftayı bitir gel dedi :)
sonuçta 39+6da doğurdum.
diyeceğim doktorun sorun yok diyorsa bence çalışabilirsin.. evde oturup sıkılırsın..

Valla arkadaşım doğumdan bir hafta önceye kadar çalıştı.ben hayatta yapamazdım.maşAllah sizde baya götürmüşsünüz.iyi hissediyorsanız biraz daha çalışın tabi ama bence gerek yok.

şu an çıksan dönemi+ semineri kapatıyosun sanırım 16 haftanla
bence zorlama kendini yaz tatilinde var oh yat dinlen mis gibi :)

[QUOTEistediğim an , post: 46159854, member: 163970"]E sen zaten calisabilir raporu almissin 32 de sorsaydin bu soruyu calisma dinlen derdim de sen secimi yapmissin. ben de 36. Haftadayim iyiki erken ayrilip dinleniyorum diyorum.Zaten dogum iznimiz yaz tatilinde bitecek zorlamaya gerek yok bendce[/QUOTE]
Canim istedigim an çalışmaz raparu alip birakabiliyorsun..

E sen zaten calisabilir raporu almissin 32 de sorsaydin bu soruyu calisma dinlen derdim de sen secimi yapmissin. ben de 36. Haftadayim iyiki erken ayrilip dinleniyorum diyorum.Zaten dogum iznimiz yaz tatilinde bitecek zorlamaya gerek yok bendce

istediğin zaman çalışamaz raporu alip bırakabiliyorsun..illa 37.haftaya kadar devam etme zorunlulugu yok çalışabilir raporu alınca...

ben 37+4 dogurdum ama doguracagımın sınyallerı 31 den berı vardı
yanı ben degıl calısmak bakkala gıtseydım o surecte herhalde oldugum yerde cıkarırdım cocugu :KK76:
sizin daha böyle bir durumunuz yoksa korkmanızada gerek yok
ama bende seyı merak edıyorum
velev kı dogurdunuz dogum ıznınız dogurdugunuz gundenmı baslayacak kullanmadıgınız dogum oncesı ızınlerden bahsedıyorum

canım ben sivasta yaşadım bir dönem eşimin görevi gereği. ama ankaralı olduğumdan doğumu ankarada yaptım. 36. haftaya kadar çalıştım. doktorum ne olur ne olmaz sen gel demese 37. haftaya kadar çalışırdım ama benim fazla hareketli olduğumu bildiği için sen 36. haftayı bitir gel dedi :)
sonuçta 39+6da doğurdum.
diyeceğim doktorun sorun yok diyorsa bence çalışabilirsin.. evde oturup sıkılırsın..

Canim korkum şu yalancı sancı deniyormus onlara okulda yakalanmak.:)
Bir de doktorum alttan muayene etmedihani genel durumuna bakarak devam edebilirsin dedi...ne zamn istersen gel çalışamaza dönüştur dedik..

evde kalmakla sinifta olmanin ne farki varki, cok yormayin kendinizi hem okulda olursaniz hic olmazsa birilerinin haberi olur bir aksilik olursa yada dogum baslara, evde olsaniz esiniz iste olacak kimsenin haberi bile olmaz.

sıkıntı olacagını sanmıorum şuana kadar bır aksılık yoksa hem doğum hemen olan bişi diil merak etme... doğursanda ne olacak mutlaka yardım eden bırı bulunur telaş yapma o izinler sana sonra lazım olur...

ilk çocuk mu?
sonraki çocuklarda doğum süreci çok hızlı olabiliyormuş ama ilk çocukta sanmıyorum sorun yaşanacağını.

2 Haziran teorik olarak...:KK66:
benim doğum günüm:KK200::KK200:ikizler burcu oalcak kolay gelsin:)
doktorum bana demişti,şu an sancın başlasa doğurman min. 5 saat diye.endişe etmeyin bence.sıkıntı hissederseniz hastane çok da uzak sayılmaz.istanbul gibi yerde yakın mesafe bile sayılabilr:)bence devam edin çalışmaya.

ben 37+4 dogurdum ama doguracagımın sınyallerı 31 den berı vardı
yanı ben degıl calısmak bakkala gıtseydım o surecte herhalde oldugum yerde cıkarırdım cocugu :KK76:
sizin daha böyle bir durumunuz yoksa korkmanızada gerek yok
ama bende seyı merak edıyorum
velev kı dogurdunuz dogum ıznınız dogurdugunuz gundenmı baslayacak kullanmadıgınız dogum oncesı ızınlerden bahsedıyorum
cute doğum izni ,işi bıraktığı tarihten itibaren başlıyor.34.haftada alırsa 6 hafta izin kullanmış oalcak.

cute doğum izni ,işi bıraktığı tarihten itibaren başlıyor.34.haftada alırsa 6 hafta izin kullanmış oalcak.
Nasıl yanı sımdı 32 ayrılması gerekıyorya oncekı 8 hafta ıcın ama ayrılmıyor mesela 35 te doguruyor ne oluyor o arada gecen 4 haftaya calıstıgı ızın almadıgı 4 haftaya

Canim korkum şu yalancı sancı deniyormus onlara okulda yakalanmak.:)
Bir de doktorum alttan muayene etmedihani genel durumuna bakarak devam edebilirsin dedi...ne zamn istersen gel çalışamaza dönüştur dedik..
tatlım alttan muayene 38. haftadan önce yapılmıyor zaten doğumu tetikleme olasılığı var diye.
nitekim benim 2. alttan muayenemde 39+6da suyum patladı doğum başladı.
bugüne kadar sorunlu bi gebeliğin olmadı ise doktorun da sorun görmüyorsa devam edebilirsin bence..
yani fikir soruyorsan benim fikrim bu yönde ama korkuların varsa kendini bi dinle derim..

Back
X