hamileyken cinsel iliski sonrasi yanma:((

Bigwonder

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
72
0
16
İstanbul
18 haftalik oldu hamileligmn..cinsel iliski sonrasi vajinamda yanma oldu cok canm acide..sizce bunun.nedeni nedir? bebegime zarar verir mi? :((

hamileyken bu sorunu bende çok yaşadım özellikle wc çıktığımda gözümden yaşlar akıyordu. doktoruma danıştığımda antibiyotik doğal olarak veremiyordu MONUROL SAŞE denen toz verdi gece yatmadan önce bir bardak su ya karıştırıp içiyorsun gece wc çıkmıyorsun çok rahatlatıyo devamlı bunu kullandım halada arada olur eczaneye gidip alırım zararı kesinlikle yok. buarada idrar yollarındaki yanma düşük yapmaya neden olabilir demişti doktorum fakat hamileliğin ilk zamanlarında 18. haftandasın tehlike olmayacağını düşünüyorum tabiki yine doktoruna danış.

ben 21haftalık hamileyim bendede aynı sorun var ilişkiye girerkende ilişkiden snrada yanmam sızlama çok oluyor bendede idrar yollarımda intihap var oyuzdenmi oluyor

Son düzenleme:
siz ne alakasız yorumlar yazıyosunuz ya erkeksiniz kesin. burası kadınlara ait bi paylaşım alanı. canınız sıkıldı eğlence arıyosunuz heralde?

doktoruma bu cuma gittim..yanmanin hamileligin dogal bi sonucu oldugunu soyledi..hamilelik suresince dewam bile edebilirmis..idrar testi ve enfeksiyon olasilgina karsi baska,bi test yapti.sende yaptrmalisin en azindan icin raht etsin diye..cok korktum.sorun oluck diye,telasa kapildim hemn,bebegimn zarar gormedibden cekinmistim..allahtan.o boyuta varan bi durym degilmis..

Back
X