Hamileyken cinsel ilişkide..

ALeNaM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
647
3
96
Adana
selam arkadaslar ben 9 haftalik gebeyim ama size bir sorum olucak lutfen yardim edin...ben gecen hafta esimle cinsel iliskiye girerken krem hep kullandim ama suan acaba hatami yaptim diyorum..bebeklere zarari olurmu??

bence kimyasal kullanmasan iyi edersin canım benim hem bu haftalarda ilişkiyi biraz azalt 3 oluyorsa 1 e indirmekte fayda var opuyorumnanaktan

bence kimyasal kullanmasan iyi edersin canım benim hem bu haftalarda ilişkiyi biraz azalt 3 oluyorsa 1 e indirmekte fayda var opuyorumnanaktan

dusuk tehliksi ya da baska bi problem yoksa iliskiyi kisitlaya gerek yok diyorlar.. zaten bi skinti varsa doktor mutlaka soyler azaltin ya da hic iliskiye girmeyin diye(diye biliyorum)

bence de kayganlaştırıcı kullanma derim; kimyasal içeriği olabilir emin olmak lazım..
birde bence de azalt..
ben ilk haftalarda hiç dikkat etmedim aman nasıl olsa hiçbişey olmuyo diye sonra bir kahverengi lekelenme bir kanama derken 3. ayın sonuna kadar uğraştım durdumakannehir
aman sen dikkat et canım.

Bende krem kullanmamanizi tavsiye ediyorum. Ayrica doktorunuz sakincali bulmadigi surecede iliskiyi azaltmaya gerek yok. Her insanda ayni sorunlar olacak diye birsey söz konusu degil. Sahsen bende hicbir sorun olmadi çok sükür :emir_bebek: Sizdede olmaz insallahh

krem konusunda da arkadaslara katiliyorum kimyasal sonucta enfeksiyon kaparsan bebege zarar verebilir allah korusun

Back
X