Hamileyken çok az su içmek sorun olur mu son aylarda özellikle?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
Normalde de pek su içen biri değildim ama su içmem lazım normalde de ama çok içemiyorum. 3 aylık hamileyim su içmeye alışıyım diyorum yarım bardak içiyorum midem su balonu gibi oluyo ve bulanıyor ileriki aylarda sıkıntı olur mu içmeye çalışıyorum ama olmuyor midem bulanıyo tadından vs değil ama çok fazl içmiş gibi midem rahatsız oluyor

Sal artık şu hamileliğini. Habire bir şeyleri dert ediyorsun, 9 ay nasıl geçecek böyle? 😁

Keşke içebilsem, ben de çok içemiyorum. Sadece bu dönemde değil, her zaman içmek lazım ama olmayınca olmuyor işte. İlk hamileliğimde de böyleydim, bununla ilgili bir sorun yaşamadım. 🤷🏻‍♀️

Sal artık şu hamileliğini. Habire bir şeyleri dert ediyorsun, 9 ay nasıl geçecek böyle? 😁

Keşke içebilsem, ben de çok içemiyorum. Sadece bu dönemde değil, her zaman içmek lazım ama olmayınca olmuyor işte. İlk hamileliğimde de böyleydim, bununla ilgili bir sorun yaşamadım. 🤷🏻‍♀️
Hahah boşluktan ha bire düşüyorum heralde 😂 9 ay geçirirz sonra çocuk şöyle niye böyle derim galiba 😂 sonradan sıkıntı yaşamayım da bilgisizlikten falan ondan yani 😬🫢

Sorun yaşamam dimi ileriki aylarda hani vücut susuz kalırsa falan. Normalde de az içiyorum bi sorun yok ama şimdi bebekle ilgili bişey olur mu diye merak ettim

Sorun yaşamam dimi ileriki aylarda hani vücut susuz kalırsa falan. Normalde de az içiyorum bi sorun yok ama şimdi bebekle ilgili bişey olur mu diye merak ettim
Bebekle ilgili bir şey olmaz, amniyon sıvısına etkisi yok denecek kadar az. Suyu az içince, tuzu çok tüketince, hareket kısıtlı olunca, bir de son aylar yaza denk gelince ödem oluyor ama o da sana sıkıntı verir sadece. Elinden geldiğince içmeye çalış.

Bebekle ilgili bir şey olmaz, amniyon sıvısına etkisi yok denecek kadar az. Suyu az içince, tuzu çok tüketince, hareket kısıtlı olunca, bir de son aylar yaza denk gelince ödem oluyor ama o da sana sıkıntı verir sadece. Elinden geldiğince içmeye çalış.
Anladım tamam teşekkür ederim

Back
X