hamileyken diyetisyene giden var mı

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
Doktora gittim 40 gun onceki kontrolümde 56 kıloydum bugun tartıya cıktıgımda 63 kılo cıktım. Doktorum diyetisyenle gorusmemi istedi. Farkına bile varmadan doguma 80-90 kılo olursun diyetisyen sana yardımcı olsun 1 ayda cok hızlı kılo almıssın,bebek normal kılosuda 1kg sen kendın kılo almıssın hep dedi.
moralım bıraz bozuldu, benım gıbı dıyetısyene giden yada gidecek varmı aramızda

evet bizimde basimiza boyle bir sey geldi :1:
kardesimin karisina da sana soylenenin aynisini soylediler
cok kilo almissin diyet yapacaksin dediler
simdi bebek dogdu 8 aylik oldu
rahat ol bi sey olmaz :9:

off yaw bende 11 kılo almısım daha 27 haftalıgım 9 aya kadar bayagı alırım dıyordum ama bugun aksama randevum var. ınsallah bıraz durur kılo almam. peki hamılelıkte kılo verılıyormu yoksa mevcut kıloyumu koruyorsun. onu merak edıyorum

kilo veren veriyor
bizim gelinde muayene zamani gelince baskulun gozune bakiyordu zayifladim mi diye
ama veremesende sabit kalabilirsin diet uygulayarak bizimki diyet ekmegi yemisti birde porsiyonlarini yariya indirmisti
kardesim yeme diyip onunden aliyordu:1::1::1::1:

kilo veren veriyor
bizim gelinde muayene zamani gelince baskulun gozune bakiyordu zayifladim mi diye
ama veremesende sabit kalabilirsin diet uygulayarak bizimki diyet ekmegi yemisti birde porsiyonlarini yariya indirmisti
kardesim yeme diyip onunden aliyordu:1::1::1::1:

:1: benim eşimde shrek diyor bana. ben inşallah veririm

kiloyu hic takmamak lazim bence onemli olan bebislerimizi saglikli sihatli kucagimiza almak gerisi bos dogumdan sonra illa verilir bende cok aldim ama takmiyorum

bebegın saglıgı onemlı evet ama benım saglıgımda onemlı.

rahatsızlıgım nedenıyle cok da kılo almamam lazım. neysekı gıttım doktora saolsun lıste verdı. neyi ne kadar yemem gerektıgını soyledı. haraketsız hamılelık gecırıyorum 1 ayda 6 kılo alınca soka gırdım gercekten nefes alırken bıle zorlandıgımı hıssedıyorum.

bebegın saglıgı onemlı evet ama benım saglıgımda onemlı.

rahatsızlıgım nedenıyle cok da kılo almamam lazım. neysekı gıttım doktora saolsun lıste verdı. neyi ne kadar yemem gerektıgını soyledı. haraketsız hamılelık gecırıyorum 1 ayda 6 kılo alınca soka gırdım gercekten nefes alırken bıle zorlandıgımı hıssedıyorum.
nerde oturuyorsunuz ben ankarada diyetisyen arıyorum da

Back
X