hamileyken dramamine kullananlar

elif 8283

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
2
0
41
Arkadaslar daha önce sorulmuş olabilir ama yeni üyeyim ben bulamadım.. Ben 7 haftalik hamile yim ve kusmaları çok oluyo doktor dramamine verdi içiyorum mecburen ama çok üzülüyorum daha önce kullanıp bebeğin de anormallik olan varmıdır acaba bilginiz varmı hamile kalabilmek için çok uğraştım zarar versin istemiyorum bebeğe.

Arkadaslar daha önce sorulmuş olabilir ama yeni üyeyim ben bulamadım.. Ben 7 haftalik hamile yim ve kusmaları çok oluyo doktor dramamine verdi içiyorum mecburen ama çok üzülüyorum daha önce kullanıp bebeğin de anormallik olan varmıdır acaba bilginiz varmı hamile kalabilmek için çok uğraştım zarar versin istemiyorum bebeğe.
ben de 8 haftalıkken kullanmıştım. midem çok kötüydü.o ilacı veriyorlar genelde.en etkilisi o ama sürekli kullanmanı tavsiye etmem. ben bi kaç defa almıştım.mide bulnatılarıyla ilaçsız başetmeye çalıştım çünkü artık ilaçlardan fenalık gelmişti.

İlaç beni çok kötü yapıo uyuşuyorum resmen zaten uyutuyo içmemek için çabalıyorum almadığım zamanlar oluyo ama kusmak beni mahvediyo canım çok yanıyo geçici süreç olur inşallah

Bende premesis bi sure sonra etsikiz kalınca bu ilaca geçtim ama uykudan mahvoldum. Kusmamak için uyutuyor yani. Bi kaç tane içtikten sonra açık durum olmadığı surece icmemeye karar vererek doktorumdan başka ilaç istedim bu sefer metpamid verdi onunda agir depresyona sokması nedeniyle evde aptal gibi skntli gezdim. Derken haftalar geçti kusmalar bitti ilaçlar rafa kalktı :)

X