Amin sağlıkla büyüsün evlatlarımız bende çok pimpirikli bi anneyim çocuklarıma çok fazla zaman ayırmaya çalışıyorum ve tabi hep yetememek duygusu acaba yanlış bişey yaparımda travma kalır bütün hayatlarını etkiler diye hep panik haldeyim Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler hayırlı kapılar ve hayırlı insanlar nasip etsin.. Benimde zor bir doğumum oldu normal doğum yaptım ama 2 gün suni sancı yedim atlatmam zaman aldı ama şükür geçti bizde kondom kullanıyoruz ama herzaman değil bu beni korkutuyo eşim korkma bişey olmaz ben dikkat ediyorum dese de güvenemiyorum.. demekki sizin tamamen korunmasız dı ki maşallah bebiş hemen tuttu bu dünyada yicek ekmeği varmış Rabbim nasip etmiş ne güzel beraber büyürler

inşallah sütünüzü de artırırsınız bebek emzirmek muhteşem bi duygu ilk büyük kızımı emzirememiştim biraz cahillik bilmemezlik tabi hiç sütüm yok sanıyodum ama çok üzülüyodum her mama yaptığımda ağlıyodum çok şükür şimdi kocaman genç kız oldu şimdi bebeğimi doyasıya emziriyorum gerçekten harika bi duygu o anki temas duygu geçişi tarifsiz.. eğer başıma böyle bişey gelirse tekrar sizi rahatsız ederim mutlaka

ufaklık sağlıkla gelsin oğluşunuzu da benim için öpün bal yanaklarından vaktinizi aldım helal edin sağlıcakla kalın