• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken eşimi kaybettim

Ben sizden adres istemedim,illa bana ispat yapmanıza gerek yok! hem özelden yazdınız hem burdan yazdınız ve tekrar söylüyorum sayfaların bazılarında fake falan dendiği için diğer sayfaları okumadım günde kaç kez fake konu açılıp insanlarla dalga geçiliyor ..insanların şüpheci olması çok normal ..

Evet tam emin olmadan fake konu dediğim için hatalı benim ama bunu size ilk diyen kişi ben değilim

o da diğerlerini okumadan ilk sizin yazdığınızı okumuştur belki yanlış anlaşılmalar olabilir arkadaşın acısı malum tartışmaya gerek yok.

Ben sizden adres istemedim,illa bana ispat yapmanıza gerek yok! hem özelden yazdınız hem burdan yazdınız ve tekrar söylüyorum sayfaların bazılarında fake falan dendiği için diğer sayfaları okumadım günde kaç kez fake konu açılıp insanlarla dalga geçiliyor ..insanların şüpheci olması çok normal ..

Evet tam emin olmadan fake konu dediğim için hatalı benim ama bunu size ilk diyen kişi ben değilim
İlk diyene dün ayrıntılı bir şekildegün gün yazdım. Ama hortlattı kelimesi çok saçma geldi sinirle adresimi falan attım sana. Ben kendimi şüpheci bilirdim ama böyle acısı olanlara sadece sabır diledim iyi dualar ettim.

o da diğerlerini okumadan ilk sizin yazdığınızı okumuştur belki yanlış anlaşılmalar olabilir arkadaşın acısı malum tartışmaya gerek yok.

Asla tartışmak gibi bir niyetim yok ama sadece bana yüklenmesini anlayamadım ama yaşadığı şeylere verip polemiğe girmiyorum allah sabır versin

bu dünya imtihan dünyası isizn imtihanınız çok çok acı.evladınız emin olun sizden daha kolay atlatacak bu durumu çünkü tatmadığı birşeyi kaybetmedi o siz eş sevgisiniz can yoldaşınızı kaybettiniz.
kimseye birşey ispatlamayın inanmayan gitsin ötelerdeki konuları okusun ya da inanmadım yazsın ne değişecek.
burda beni derinden etkileyen hayatlar çıkıyor karşıma kendimi ağlarken buluyorum ama inanın sevgili hakseverdi sanırım kullanıcı adı onun acısının üzerine acı tanımadım yani evlat acısı .
Allah evladından yana yüzünü güldürsün.Allah yardımcın olsun.
Doğru söylüyorsun yinede bu halime şükrediyorum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok şükür ki eşimi kaybettiğimde yakalandığım hastalık kanser değil sadece gıda yasağı var belki doğumdan sonra hastalığı da anlatırım bebeğimi büyütmek nasip olur inşallah

Doğru söylüyorsun yinede bu halime şükrediyorum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok şükür ki eşimi kaybettiğimde yakalandığım hastalık kanser değil sadece gıda yasağı var belki doğumdan sonra hastalığı da anlatırım bebeğimi büyütmek nasip olur inşallah

tabi ki emin ol çok çok mutlu bir bebek olacak sen ona o sana şifa olacak İnşaAllah .diyorum ya imtihanın zor ama evlat her derde deva Allah onların acısını yaşatmasın bize .düştüğünde acı çektiğinin ifadesi yüzünde belirdiğinde bile kalbin cayır cayır yanıyor azıcık erken uyusun deli gibi özlüyorsun .zeten onu kucağına aldığında ondan başka bişey düşünemeyeceksin ne acıların ne de yalnızlığın aklına gelmeyecek.

Allah rahmet eylesin Canım basınız sagolsun keske fake olsaydınız..cok üzür dilerim..

Allah rahmet eylesin. Bebeginizi cok hayirli eylesin ins. Ins bebeginiz sze cok iyi gelicek. Dilerim her gününüz digerinden cok daha iyi olur ❤️

Back
X