Amh düşük

Size de geçmiş olsun bian da bunla karşılaşmak üzdü çünkü aylardır tiroidimin düşmesini bekledik sadece ve tekrar çocuk istediğimizde direk tüp bebek denildi hemen
çok teşekkür ederim, bizimki biraz uzak duruyor şu anlık tüp bebek fikrine. Bende kendime biraz zaman verdim. mide ameliyatımın üzerinden 1 sene geçmek üzere... biraz daha araştırıyoruz

Herhangi bir şey kullandınız mı yada yaptığınız birşey oldu mu kaç ay denemem gerekiyor
Felixon adında vitamin takviyesi kullandım onun harici stres yapmadım en azından 6 ay deneyin ama oldu mu olacak mı diye düşünmeyin oluruna bırakın

Felixon adında vitamin takviyesi kullandım onun harici stres yapmadım en azından 6 ay deneyin ama oldu mu olacak mı diye düşünmeyin oluruna bırakın
Bende kullanmaya başladım takviye ladyfert adı ekstra o süreçte folik asite devam ettiniz mi yoksa takviyeyle mi devam ettiniz kafama çok taktım bu süreci şuan acaba olurmu diye

Bende kullanmaya başladım takviye ladyfert adı ekstra o süreçte folik asite devam ettiniz mi yoksa takviyeyle mi devam ettiniz kafama çok taktım bu süreci şuan acaba olurmu diye
Folik asit içtiğim şeyde de var içeriğinde ayriyeten de kullandım hamileyken de sürekli kullandım

Olur inşallah takmayın ben çok taktım çevre baskısı yüzünden bişeye yaramadı

Olur inşallah takmayın ben çok taktım çevre baskısı yüzünden bişeye yaramadı
Hem çevre baskısı hemde artık anne olma isteği stres yarattı bende bu ay denemeye başlıcam ama bu stresle kaygıyla olur mu bilmiyorum doktor da bir yandan zaman kaybetme deyip durdu bana

Back
X