Hamileyken eşinden ayrı yatanlar!!!!!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
merhaba arkadaşlar yakında 17. haftama giricem yaklaşık 3 haftadır eşimle ayrı yatıyoruz beraber yatarken sanki aldığım nefes yetmiyor gibi geliyor daha erken belki biliyorum ama yatarken geniş bir alana ihtiyaç duyuyorum ve abartısız saatte bir tuvalete gidiyorum gariban eşimde salonda kanepede yatıyor en başta bu fikre ben karşı çıkmıştım bir kere alışırsam bir daha birlikte yatamam dedim eşime o da zavallım benim rahat yatmam için gitti dün gece kanepede boynum tutuldu diyip yatağa geld,i ama ben o varken uyuyamıyorum ne bi,liyim arada horluyor horlamsa bile ben uyuyamazken onun uyuması beni sinir ediyor ya çok üzülüyorum ayrı yatmaya acaba tek ben miyim böyle hissesen???????

ya çok hoş bi durum değil açıkçası...biraz da kafayı taktığın için şartlanıyor olabilirsin çünkü çok erken daha.ben 34. haftamdayım,zaten kıpırdayamadığım için kütük gibi yattığım yerde kalıyorum eşimden de rahatsız olmuyorum..sonlarda olsan olabilir de yazık adama ya daha kaç ay var,bence biraz zorlamayı dene kendini.

Bu sizin kararınız elbette ama bana abartı geldi biraz.
Bu durum ilerde eşinizin sizden soğumasına belki de zamanla uzaklaşmasına neden olabilir.
Hamilelik sürecinde zaten çok yakın olamıyor çiftler hele yataklar da ayrıldığı zaman iyice mesafe girer araya.

36 haftalik hamileyim ... Birlikte yatiyoruz.... Benimkisimi cok abarti acaba , ona dokunmadan onu hissetmeden uyumak bana sikinti veriyor ....Garibim yatagin bir kosesine cekiyo uyuyor...Her lavaboya kalktigimda da kendisi kaldiriyor artik tek basima yataktan kalkamaz oldum .. ;((

Ben de 37. haftamdayım, şimdiye kadar hep eşimle yattım doğuma kadar da yatıcam sanırım, bana hiçbir zararı yok ama benim ona bayağı var. Gece her kalkışımda uykusu hafif olduğundan o da uyanıyor, uykusunu iyi alamıyor benim yüzümden ona üzülüyorum. Ama ilk aylarda mide bulantım oluyordu yattığımda, eşim yaklaşınca daha da artıyordu o nedenle yatakta birbirimizden olabildiğince uzak yatıyorduk senin de öyle herhalde ama geçici merak etme. Tekrar beraber yatarsınız inş.

evet daha çok erken biliyorum arkadaşlar ısrar ediyorum gel diye ben de üzülüyorum kafama takıyorum diyorum ama sorun değil nasılsa geçecibir süre diyor canım benim bitanem onu çok seviyorum

Merhaba bayanlar,

bende 34cü haftamdayim ve bugün e$imle konu$tugumuz benzer bir konu oldu payla$ayim dedim. $öyle ki e$im bana: "Artik eskisi gibi bana sarilip yatmiyorsun en son nezaman dokundun yattin, hatirliyormusun?" dedi :59:
$öyle bir dü$ündüm hakatten haftalar oluyor... ama nedenlerden birtanesi ben yatagin sag tarafinda yatiyorum soluma yatiyorum e$imde arkamda kaliyor o sarilip yatiyor ama bu nefes alamama durumu ba$ladigindan bu yana bana sarilmasina bile izin vermedim çünki eli, kolu o kadar agir geliyor ki bana bir de sürekli sol ve sirt üstü yatip duruyorum, dönüyorum hem onu uyandirmamak, uykusunu bölmek istemiyorum.
O da beni anliyor. Bi ara onun yattigi yere ben geçmi$tim o da benim yerime arkadan onun saçlariyla oynayarak hem onu uyutmu$ hem kendimi uyutmu$tum ama göbegim engel olmu$tu hehe :52: bir de rahat kalkamiyordum. Yatak kenarinda olmak daha rahat oluyor ayaklarini yere uzatiyorsun felan.. :21:

Neyse,...
benim tavsiyem veya söylemek istedigim e$inin ayri yatmak istemesi normal sirf sen rahat ol, rahat uyu diye istemi$... ama yalniz yatmakta ho$ degil diyorsan e$inle yatmaya çali$ eskisi gibi çok yakin yatamasaniz da yaninda yatmasi seni rahat edebilir az da olsa. Yastiginin üzerine bir yastik daha al biraz dik yatarsan rahatlarsin. Ben dizi felan izlerken e$imin dizime yatip saçlarini ok$uyorum o da bebi$le konu$uyor o sirada hehe :70: ve uyuyup gidiyor :69: hani ilgisiz kaliyorum felan filan diyorsan yapabilcegin $eylerden birkaçi.

Saglikli hamilelik dilerim.:49:

cnm anlıyorum aslında ilk haftalarda nefen alamama temiz havaya ihtiyaç duyma ve eşten uzaklaşma daha sık oluyo...ama ben eşimle hiç ayrı yatmadım neolursa olsunda yatamam yani o yanımdayken..
geceleri kendisi lavoboya kalktığında sanki ben uyumuyormuşum gibi uyandırıp iyimisin diye sorup duruyo aşkım..:69:
ama kişiye göre değişiyo demekki daralıyo olabilirsin..ama eşinin yanında olması sana iyi gelmeli oysaki

kızlar eşinizin kıy*****i bilin bence. ben de 17 haftalık hamileyim ve eşim ben hamile olduğum için özel bi ilgi göstermiyor. çalışıyorum ayrıca eve yorgun geliyorum o halde hiç umurunda bile değil benim hamileliğim.sanki o hamile ben onun nazını çekiyorum.bırakın onu kanepeye göndermeyi keşke aynı anda yatsak, belki yatarken benimle ilgilenir diyorum hani sarılır falan belki, kıymetlerini bilin böyle adamların...(ayrıca ilk hamileliğim)

kızlar eşinizin kıy*****i bilin bence. ben de 17 haftalık hamileyim ve eşim ben hamile olduğum için özel bi ilgi göstermiyor. çalışıyorum ayrıca eve yorgun geliyorum o halde hiç umurunda bile değil benim hamileliğim.sanki o hamile ben onun nazını çekiyorum.bırakın onu kanepeye göndermeyi keşke aynı anda yatsak, belki yatarken benimle ilgilenir diyorum hani sarılır falan belki, kıymetlerini bilin böyle adamların...(ayrıca ilk hamileliğim)
:59::59::59::59:

esımden ayrı hıc yatmadım,ne hamıleyken ne de hamıle olmadan once. Ben onsuz uyuyamam valla,hem karanlık korkum var. Bır ara esım teklıf ettı rahat edemıyorsan oturma odasında yatıyım dıye ama onun kızından soyutlanmasını ıstemedım.Gece ona sarılmak ya da sarılmasını hıssetmek,kızım tekme attıgında elını hemen karnıma koymak cok degısık bısı ya :D bence esını bundan mahrum etme.benım esımın elı agır gelıyordu bırazkoymasına ızın verıp sonra elını boynuma ya da omzuma fılan getırıp sonra da yavasca cekıyodum ustumden :)

Bende 30. haftadayim ve beraber yatiyoruz. Ama ben geceleri uyuyamiyorum. Hem odada hava kalmiyor gibi, daraliyorum, sonra horluyor bazen ozaman hic uyuyamiyorum, en ufak seyden uyaniyorum. Genelde sabah ise gittikten sonra uyuyorum. Sabaha kadarda buralarda birseylere bakiyorum iste. Sayfalari okuyorum falan.

Ama yinede ayri yatmasini istemem.

bende arkadaşlara katılıyorum gerçekten hamilelik çok zor
bende uyuyamıyorum
ve eşim hamileliğimin başından beri kokuyor gibi geliyo
kişisel temizliğine çok düşkündür ama ben öyle algılıyorum
parfüm deterjan sakız herşey midemi bulandırıyor

ayrı yatmak istiyorsan yat ben öyle yapıyorum
hamilelik öncesi yapışık ikiz gibiydik sonrada öyle olur umarım

canlarım eşim bu dünyada beni başıma gelen en güzel olay her duamda ALLAH bana yokluğunu göstermesin beni ondan önce yanına alsın dayanamam dediğim biri ben de çok üzülüyorum kafama takıyorum bitanem beni rahatlatmaya çalışıyor olur böyle şeyler normal diyor her gece deniyoruz 2 saat felan yanımda yatıyor ama ben uyuyyamayınca kalkıp gidiyor zavallım bilmiyorum geçeci bir dönem geçmesini bekliyorum

Back
X