Merhaba bayanlar,
bende 34cü haftamdayim ve bugün e$imle konu$tugumuz benzer bir konu oldu payla$ayim dedim. $öyle ki e$im bana: "Artik eskisi gibi bana sarilip yatmiyorsun en son nezaman dokundun yattin, hatirliyormusun?" dedi
$öyle bir dü$ündüm hakatten haftalar oluyor... ama nedenlerden birtanesi ben yatagin sag tarafinda yatiyorum soluma yatiyorum e$imde arkamda kaliyor o sarilip yatiyor ama bu nefes alamama durumu ba$ladigindan bu yana bana sarilmasina bile izin vermedim çünki eli, kolu o kadar agir geliyor ki bana bir de sürekli sol ve sirt üstü yatip duruyorum, dönüyorum hem onu uyandirmamak, uykusunu bölmek istemiyorum.
O da beni anliyor. Bi ara onun yattigi yere ben geçmi$tim o da benim yerime arkadan onun saçlariyla oynayarak hem onu uyutmu$ hem kendimi uyutmu$tum ama göbegim engel olmu$tu hehe

bir de rahat kalkamiyordum. Yatak kenarinda olmak daha rahat oluyor ayaklarini yere uzatiyorsun felan..
Neyse,...
benim tavsiyem veya söylemek istedigim e$inin ayri yatmak istemesi normal sirf sen rahat ol, rahat uyu diye istemi$... ama yalniz yatmakta ho$ degil diyorsan e$inle yatmaya çali$ eskisi gibi çok yakin yatamasaniz da yaninda yatmasi seni rahat edebilir az da olsa. Yastiginin üzerine bir yastik daha al biraz dik yatarsan rahatlarsin. Ben dizi felan izlerken e$imin dizime yatip saçlarini ok$uyorum o da bebi$le konu$uyor o sirada hehe

ve uyuyup gidiyor

hani ilgisiz kaliyorum felan filan diyorsan yapabilcegin $eylerden birkaçi.
Saglikli hamilelik dilerim.