hamileyken eşinizle sorun yaşadınız mı?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar şuan çok mutsuzum.nedenide şudur ki?biz yeni evli sayılırız 4 aylık evliyim.çok mutluyduk.eşim sürekli ne kadar mutlu olduğundan bahsediyordu.ve çocuk çok istiyordu.ama ben istemiyordum.çok yakın zamanda hamile olduğumu öğrendim.ben başlarda çok üzüldüm ama doktor kese var bebeği göremiyorum.biraz bekleyelim dedi bu kez çok üzüldüm ve şuan bebeğimin oluşmasını çok istiyorum neyse sorun bu değil.ben hamileliğin şokundan mı yoksa mide bulantılarımdan mı bilemem ama evde sürekli hasta modunda olmaya başladım.eşime biraz fazla yüklendim heralde.ve oda çocuk istemesine rağmen doktor hamilesin diyince şok oldu ve bence oda alışamadı ve biz çok mutsuzuz.elimde değil napayım midem bulanıyo halsizim ve eşim galiba bu halimden hoşlanmıyor ama napayım kızlar ben böyle görünmek istermiyimmm:(hastayken nasıl iyi rolü yapayımki?dün bişeye bağırdım ve bana dediki şunu demek istiyorumki evliliğimizin en mutsuz günlerini yaşıyorum dedi:((dünya başıma yıkıldı.napıcam ben kaç gündür ne yapsam mutsuz:(

Son düzenleme:
arkadaşlar şuan çok mutsuzum.nedenide şudur ki?biz yeni evli sayılırız 4 aylık evliyim.çok mutluyduk.eşim sürekli ne kadar mutlu olduğundan bahsediyordu.ve çocuk çok istiyordu.ama ben istemiyordum.çok yakın zamanda hamile olduğumu öğrendim.ben başlarda çok üzüldüm ama doktor kese var bebeği göremiyorum.biraz bekleyelim dedi bu kez çok üzüldüm ve şuan bebeğimin oluşmasını çok istiyorum neyse sorun bu değil.ben hamileliğin şokundan mı yoksa mide bulantılarımdan mı bilemem ama evde sürekli hasta modunda olmaya başladım.eşime biraz fazla yüklendim heralde.ve oda çocuk istemesine rağmen doktor hamilesin diyince şok oldu ve bence oda alışamadı ve biz çok mutsuzuz.elimde değil napayım midem bulanıyo halsizim ve eşim galiba bu halimden hoşlanmıyor ama napayım kızlar ben böyle görünmek istermiyimmm:(hastayken nasıl iyi rolü yapayımki?dün bişeye bağırdım ve bana dediki şunu demek istiyorumki evliliğimizin en mutsuz günlerini yaşıyorum dedi:((dünya başıma yıkıldı.napıcam ben kaç gündür ne yapsam mutsuz:(

bu kadar karamsar olma haber ani geldiği için şaşırmıştır ve etkisinden henüz çıkamamıştır. evet hamilelik psikolojiyi biraz etkiler ama eşine biraz ilgi göstermeyi eskisi gibi olmayı deneyebilirsin. belki de eşin seni böyle hasta gördüğü için üzülmüştür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. herşey düzelicek inşallah

Çok teşekkürler inş.düzelir ama ben eskisi gibi olamıyorum malum sürekli ağrılarım bulantılarım oluyo.herşeyden iğreniyorum ee böyleykende hiçbişe yokmuş gibi rol yapamıyorum.uyukluyorum sürekli.bişeydenzevk alamıyorum.kızlar sizde böyleniydiniz hhamileyken.ve eşinizle diyaloğunuzu nasıl etkiledi bu.

Yok hiçbir şekilde düzelmiyor.hergün dahada kötü oluyoruz:(o mutlu günlerimizi yakalayamıyoruz ben napıcam bilmiyorum:(

bence eşının terbıyesızlığı olmuş o cumle. ne munasebet hem bebek ıste hemde hamıle karına yuklen. zaten hamılesın hashassnz kırılgansın bırde fızıksel açıdan oldukça kotusun sana destek olacağına ettıgı cumleye bak.
bence bugunlerının tadını çıkar.hamılelık guzel bır donem.hayırlı sağlıklı doğumlar dılerım

EVET BİRAZ SIKINTILI ZAMANLAR 4 AYDAN SONRA DÜZELİR DİYOLAR ikinci 3 aylık dönem güzel geçiyomuş ben de sabırsızlıkla 4. ayımı bekliyorum aynen ben de dediğin gibi mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum çok zormuş hep hasta modunda kendime sinir olmaya başladım eşim ilk öğrendiğinde çok iyiydi ya hiçbi iş yapmayan adam beni yataktan kaldırmadı artık biraz daha toparladım kendimi yani aslında sürekli hasta olmaktan bıktım kendimi mümkün olduğunca zorlayıp işleri ona yaptırmamaya çalışıyorum ama bu sefer de hiç takmamaya başladı.. bi de sinirlerim bozuk saçma saçma şeyler geliyor aklıma ağlıyorum çok mutsuz oluyorum bi anda herkesden herşeyden nefret ediyorum kimseyi görmek istemiyorum filan bu sefer eşim ne garip bi insan oldun filan demeye başladı diğer konularda hakkını yiyemem ama psikolojik olarak hiç yardımcı olmuyo bana çok üzülüyorum ...

Back
X