Hanımlar ben hamileyim daha yeni gebeligim eşim oruc ve az önce beni cok kötü kırıp aglattı cok fazla gücüme gitti yaptıgı sizce eşimin orucu kabul olurmu bu durumda ? Ve bebegim bu durumdan etkilenmişmidir
Canım her ailede olur böyle şeyler sen şuanda duygusalsın inşallah hatasını anlar eşin unutmaya çalış, eşinin orucunun kabul olmasını birtek allah bilir, saglıkla bebişini kucagına almanı dilerim
Eşinin orucunun kabul olup olmayacağının kararını sen Ya da biz veremeyiz bu düşüncen bile ilginç daha sakin bir anında konuşmayı dene hassas olabilirsin ama daima alttan alacak diye birşey malesef yok o yüzden başa çıkmayı öğrenin ikinizde
Hanımlar ben hamileyim daha yeni gebeligim eşim oruc ve az önce beni cok kötü kırıp aglattı cok fazla gücüme gitti yaptıgı sizce eşimin orucu kabul olurmu bu durumda ? Ve bebegim bu durumdan etkilenmişmidir
daha gebeliğin başındasın. 6 haftalıksın ve daha bebek yok embriyo var etkilenmemiştir. eşinin orucunun kabul olup olmadığını allah bilir. bunu biz bilemeyiz. eşinin sana daha anlayışlı olması gerek. bunu orucu açınca karşına alıp sakince konuşarak çözebilirsin