• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken ev taşımak

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.509
11.366
498
Yüksek ihtimalle haziran ayında sehir degisikligi yapacagiz( atama durumlari)
Degilse yine tasinmak zorundayiz.cunku ev sahibi kendi otrmak istiyormus.haziranda 1 yilim dolacak bu evde.cok emek verdim.ama insanlardan kalpsiz ev sahiplerinden biktim.
3.5 yillik evliyim ilk evimdende bu sekilde tasindim..rabbim tez vakit evv sahibi yapar ins bizi..
Suan 4 aylik hamileyim.
En gec temmuzda tasinirsam 7 aylik olacam.hamileyken tasinma tecrubesi olan var mi...simdiden stres yapiyorum cunku daha gecen yaz tirnaklarimla tasindim bu eve.
Benim ailem uzakta sehir disinda sagolsunlar esimun ailesi biseye el surmediler.bi yerlerimden ter aka aka esimle tasidik bu evi...insaatti birde..tum pisligini bize temizlettiler simdide kendileri oturacaklar.
Evden sogudum simdiden...bu nasil bir sanssizlik bilmiyorum:KK43:

Allah kolaylık versin.
İnşallah olmayan herkese ev yakın zamanda nasip eder rabbim.Ben de çok istiyorum
Yavaş yavaş yormadan kolilersin Allah yardım eder,varsa eşin dostun onlar da gelir inşallah.
Ağır eşyaları zaten nakliyeciler taşır,
Çok zor ev taşımak hele ki hamileyken,Allah güç versin.

Allah kolaylık versin.
İnşallah olmayan herkese ev yakın zamanda nasip eder rabbim.Ben de çok istiyorum
Yavaş yavaş yormadan kolilersin Allah yardım eder,varsa eşin dostun onlar da gelir inşallah.
Ağır eşyaları zaten nakliyeciler taşır,
Çok zor ev taşımak hele ki hamileyken,Allah güç versin.
Aminn diyorum .bilmezmiyim.3.5 yildir bu 3.ev yerlestirmem olacak.
Es dpst ins el atar.tek basima yapmam cok zor.sagolun

maddi durumunuz el verirse temizlik isini birine yaptirirsiniz. esya kolilemek zaten agir bi is degil,yavas yavas yapabilirsiniz. agir esyalari da nakliye sirketi kuruyo zaten. yavas yavas yaparsiniz hepsini.

kolay gelsin :)

Ben tasidim kimsede yardim etmedi bitek esim yapti temizlik boya vs..annem geldi iki dolap sildi temiz buralar silmeye gerek yok dedi gitti...guclu ol yavas yavas yaparsin arkadasim

Maddi durumunuz uygunsa temizlik için birini bulun 150 tl ye fln inşaat temizliği yapılıyor.
Toplanma işine gelince eşiniz biraz yorulur tabi ama akşamdan akşama o yukarıdan indirsin siz oturduğunuz yerden kolileri yerleştirin. Taşımayıda şirket yaparsa zaten şöyle bir silip yerleşmiş olursunuz. Strese girmeyin hiç bebiş etkilenmesin:)

Evden eve nakliye şirketiyle anlaşırsanız özel eşyalarınız dışında elinizi birseye sürmezsiniz. Yavaş yavaşta yerleşirsiniz. Defalarca taşındım hiç bir eşyamada zarar gelmedi.

Yardim edebilecek arkadasariniz yokmu? Kardesin felan varsa gelemzmi yardima? Benim arkadasim 35 haftalik hamileydi evi tasidiklarindi onunki de zor gecmis ama yardim edenleri olmus cabuk bitirmisler herseyi

temizliğe gelen bayanla anlaşırsanız sizin istediğiniz şekilde eşyaları da kolileyecektir. bir gün toplanmana yardım eder, bir gün de taşındığın yerde temizliğe birini bulursun. sen stres yapma da herşeye bir çare bulunur..

taşınacağınız yerin badana ve temizlik işini birine yaptırsanız önceden baya rahat edersiniz.. kolilemede de benim ailem bayram tatilinde gelmişti 1 gün yastık yorgan vs. 1 gün de mutfakla, salon takimlarını falan topladik baya azalmıştı iş.. sizin aileniz için de haziran-temmuz bayram zamanına denk geliyor, belki gelebilirler..
eşim tayin olduğu yerdeydi o sırada, 1 buçuk yasındaydı kızım da.. esim izne gelince de 2-3 günde geri kalan şeyleri toparladık.. yataklara kadar sardık salonda yattık.. nakliye firması da zaten mobilyaları kendi söküp evde kurmuş.. yerleşirken de tam 48 saatin sonunda halıları sermiştik.. 1 hafta sonunda da tüllerin takılması hariç tam anlamıyla yerleşmiştik(zebraları ilk gün takmıştık). hamile değildim ama kızımın sürekli emmek istemesi, her şeyi onun da yapmak istemesi-taşınmak sonuçta zaman zaman tehlikeli şeyler oluyor onun için- baya zorlaştırmıştı..
benden çok eşim çalıştı ama ev yerleştirirken, baya iş yaptı, sabaha karşı uyudu erkenden kalktı vs.

içinde hayırlısıyla oturabileceğiniz bir eviniz de olur inşallah..

Degilse yine tasinmak zorundayiz.cunku ev sahibi kendi otrmak istiyormus.haziranda 1 yilim dolacak bu evde.cok emek verdim.ama insanlardan kalpsiz ev sahiplerinden biktim.
3.5 yillik evliyim ilk evimdende bu sekilde tasindim..rabbim tez vakit evv sahibi yapar ins bizi..
Suan 4 aylik hamileyim.
En gec temmuzda tasinirsam 7 aylik olacam.hamileyken tasinma tecrubesi olan var mi...simdiden stres yapiyorum cunku daha gecen yaz tirnaklarimla tasindim bu eve.
Benim ailem uzakta sehir disinda sagolsunlar esimun ailesi biseye el surmediler.bi yerlerimden ter aka aka esimle tasidik bu evi...insaatti birde..tum pisligini bize temizlettiler simdide kendileri oturacaklar.
Bende 7.5 aylık hamileydim ev tasıdıgımfa cook zor oluyor..o zaman oğlumda 5 yasındaydıı.annem gelıp yardım ettı sağolsun.ama cok zor oluyor..iş yorgunluktan gözünde büyüyor.koca karnınla bisey tasıyamazsın bı yer silemrzsın..annen yada baska bı yakının varsa mutlaka gelsın zorlanırsın canım..

Bende 7 aylik hamileyken tasindim. Gecen sene aksamlari yavas yavas esyalari koliledim agir olanlari aksama esime biraktim diger turlu butun herseyi kendindim hallettim. Temizlik icinde bir bayanla anlasirsan temizlik isini yaptirmis olursun. Yerlesmeye gelincede yavas yavas yine 1 haftada anca duzenledim. Kendini yormadan halledebilirsin yeterki kendine guven 7 aylik hamileyken ben calisiyordum ustelik aksamlari yapabildim sadece. Simdiden kolay gelsin.

Bende hamileyken taşındım ne kendi ailem ne kv kp hiiic kimse bi iğne yerinden kaldırmadilar esimle birlikte yaptık herseyi çok zor oluyo ve cok yorucu Allah yardım etsin başa gelen çekilir yavaş yavaş yapabildiginiz kadarını yapın kendinizi zorlamayın

Yaparsın. Temizlikçi tut, taşınacağın evi halletsin. Diğerlerini de beraber toplayın.

Senden daha fecisini söyliyeyim, 8 aylıkken taşındım, tek başıma, çocuk odalı bir eve çıkmak için. Merdivenlerin tepesindeydim kolilerken, sen yapma. Kimsesizlikten benimkisi. Şu aklımla asla yapmam. İnşaat temizliğini temizlikçiye yaptırdım gideceğim evde. Neyse, 2 gün sonra ev sahibinin karısı geldi. Benden izinsiz verilmiş ev. Kabul etmiyorum.çıkın dedi.bir sürü olay çıkardı.biz çömez tabi, . 2 gün sonra eski evime tekrar taşındım.15-20 gün sonra da doğum yaptım zaten.:skandal:kendime eeşyalar yokken evde derin bir temizlik yapmış oldum diye teselli verdim artık. 9 senedir de hala buradayım, kurtulamadım daha :KK45:

Yapılır yani, bebiş henüz içerideyken daha kolay :)Yeter ki ağır kaldırmamaya filna dikkat et.

Yaparsın. Temizlikçi tut, taşınacağın evi halletsin. Diğerlerini de beraber toplayın.

Senden daha fecisini söyliyeyim, 8 aylıkken taşındım, tek başıma, çocuk odalı bir eve çıkmak için. Merdivenlerin tepesindeydim kolilerken, sen yapma. Kimsesizlikten benimkisi. Şu aklımla asla yapmam. İnşaat temizliğini temizlikçiye yaptırdım gideceğim evde. Neyse, 2 gün sonra ev sahibinin karısı geldi. Benden izinsiz verilmiş ev. Kabul etmiyorum.çıkın dedi.bir sürü olay çıkardı.biz çömez tabi, . 2 gün sonra eski evime tekrar taşındım.15-20 gün sonra da doğum yaptım zaten.:skandal:kendime eeşyalar yokken evde derin bir temizlik yapmış oldum diye teselli verdim artık. 9 senedir de hala buradayım, kurtulamadım daha :KK45:

Yapılır yani, bebiş henüz içerideyken daha kolay :)Yeter ki ağır kaldırmamaya filna dikkat et.
Aaa ciddimi:) nasipten ötesi yokmuş.dilerim gönlundeki eve en kisa zamanda sahip olursun.
Valla aynen bebek icerdeyken daha rahat olur ins diyorum.Şehir disi olacak muhtemelen.bakalim nasip kismet.

11 ocakta doğum yaptım 20 kasımda taşındıgim evden 24 aralıkta geri taşındım çok uzun yıllardır anneme temizliğe gelen ablamızı 2 gün ayarladım bugün bu evi topladı ertesi gün adamlar taşıdı daha ertesi gün abla yerleştirdi

Suan 4 aylik hamileyim.
ben 7 aylıken tasıdım bır hafta doktorumdan rapor aldım zaten buyuk esyayı ben tasımadım, esya atıldıktan sonra hergun bır odayı hallettım, kalan gunlerde de dagınıklıgı toparladım tek basınaydım esımde calısıyordu , ayrıca bızden baska oturan da yoktu apartmanda ılk tasınan bızdık yanı yapılamayacak bırsey degıl ki şu da var ben 37+5 te normal dogumla dogum yaptım gebelıgım boyunca her ısımı kendım hallettım , doguma gıtmeden 3-4 gun once cam bıle sıldım ....

Suan 4 aylik hamileyim.

Acayip pis bırak evi :)
Ben de şu anda 29+5 hamileyim, temmuzda (doğurdum doğuracağım olacağım) kontratımız bitiyor, muhtemelen taşınacağız. Karnım burnumda olacak ama nedense zorlanmam diye düşünüyorum. Geçen sefer nakliye firması toplamıştı. Gerekirse ufak ufak kendim de toplarım, yeter ki kutu olsun, kaldı ki onlardan da güzel toplarım hani. Ağır kaldırmadıkça falan problem olmaz diye düşünüyorum ben.

Back
X