aylleen ♥ Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 6.177 3.525 198 13 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylleen #1 İki aylık hamileyken sürpriz bir kararla evlenen oyuncu Yıldız Asyalı, doğumdan sonra düğün yapacaklarını söyledi. Kasım 2015'te Emre Vatansever'le iki aylık hamileyken sürpriz bir kararla evlenen oyuncu Yıldız Asyalı, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. ADI AYŞE MİRA OLACAK Genç oyuncunun bir kızı olacak. Asyalı, Ayşe Mira adını vereceği çocuğunu, 17 Haziran'da Ataşehir'de bir özel hastanede kucağına alacak. DOĞUMDAN SONRA DÜĞÜN Oyuncu, epidural sezaryen doğum yapacak. Sade bir nikahla evlenen Asyalı, "Doğumdan sonra düğün yapacağız" diyormuş. (hürriyet) İşte Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever'in çifti: alıntı
İki aylık hamileyken sürpriz bir kararla evlenen oyuncu Yıldız Asyalı, doğumdan sonra düğün yapacaklarını söyledi. Kasım 2015'te Emre Vatansever'le iki aylık hamileyken sürpriz bir kararla evlenen oyuncu Yıldız Asyalı, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. ADI AYŞE MİRA OLACAK Genç oyuncunun bir kızı olacak. Asyalı, Ayşe Mira adını vereceği çocuğunu, 17 Haziran'da Ataşehir'de bir özel hastanede kucağına alacak. DOĞUMDAN SONRA DÜĞÜN Oyuncu, epidural sezaryen doğum yapacak. Sade bir nikahla evlenen Asyalı, "Doğumdan sonra düğün yapacağız" diyormuş. (hürriyet) İşte Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever'in çifti: alıntı
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 13 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylleen #2 Karnının sivri olduğunu görünce oğlandır dedim,kızmış.Sağlıkla kucağına alır inşallah.
B beypazari Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar.... Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2014 1.813 355 43 14 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylleen #3 İyiymiş cocugu buyuyunce anne siz nasil ewlendiniz ben neden yokdum dugunde gibi sorulari direk yanitllar, Citayi allahu ekber daglarina çıkarın aman yoksa olurmu Gercekdn yani yaaa
İyiymiş cocugu buyuyunce anne siz nasil ewlendiniz ben neden yokdum dugunde gibi sorulari direk yanitllar, Citayi allahu ekber daglarina çıkarın aman yoksa olurmu Gercekdn yani yaaa
S shinox Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Haziran 2011 2.115 972 163 16 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylleen #4 beypazari .!.: İyiymiş cocugu buyuyunce anne siz nasil ewlendiniz ben neden yokdum dugunde gibi sorulari direk yanitllar, Citayi allahu ekber daglarina çıkarın aman yoksa olurmu Gercekdn yani yaaa Genişletmek için tıkla... Çok iyiydi cevap:))) hatta oynar anne ve babasının düğününde:)))
beypazari .!.: İyiymiş cocugu buyuyunce anne siz nasil ewlendiniz ben neden yokdum dugunde gibi sorulari direk yanitllar, Citayi allahu ekber daglarina çıkarın aman yoksa olurmu Gercekdn yani yaaa Genişletmek için tıkla... Çok iyiydi cevap:))) hatta oynar anne ve babasının düğününde:)))
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.506 598 17 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylleen #5 beypazari .!.: İyiymiş cocugu buyuyunce anne siz nasil ewlendiniz ben neden yokdum dugunde gibi sorulari direk yanitllar, Citayi allahu ekber daglarina çıkarın aman yoksa olurmu Gercekdn yani yaaa Genişletmek için tıkla... Sanatçılarda bu duruma alıştığımız için şaşırmadım ben,önce hamilelik sonra nikah
beypazari .!.: İyiymiş cocugu buyuyunce anne siz nasil ewlendiniz ben neden yokdum dugunde gibi sorulari direk yanitllar, Citayi allahu ekber daglarina çıkarın aman yoksa olurmu Gercekdn yani yaaa Genişletmek için tıkla... Sanatçılarda bu duruma alıştığımız için şaşırmadım ben,önce hamilelik sonra nikah
S sulece Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2016 10 4 1 40 17 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylleen #6 Yıldız Asyalı'yı bayadır görmüyordum. Bunlar çok yakışıo ama:) http://survivorhaberlerim.blogspot.com/2016/06/kadir-dogulu-neslihan-atagulun-dugun.html
Yıldız Asyalı'yı bayadır görmüyordum. Bunlar çok yakışıo ama:) http://survivorhaberlerim.blogspot.com/2016/06/kadir-dogulu-neslihan-atagulun-dugun.html