Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese slm,
Dr.um enfeksiyon nedeniyle bana tek kullanımlık bir fitil verdi. Gyno-Trovagen ismi. Siz kullanmış mıydınız fitil? Dr.um verdi sonuçta ama zararlı olur mu? 30 haftalık hamileyim. Teşekürler
Herkese slm,
Dr.um enfeksiyon nedeniyle bana tek kullanımlık bir fitil verdi. Gyno-Trovagen ismi. Siz kullanmış mıydınız fitil? Dr.um verdi sonuçta ama zararlı olur mu? 30 haftalık hamileyim. Teşekürler
Aynı marka fitili bende kullanıyorum 2. defa hemde enfeksiyon ve mantar bebek için hiç iyi değil.. Sakın kullanmamazlık etmeyin.. Fitilin hiç bir şekilde zararı yok.. Hamileler rahatlıkla kullanabiliyor.. Geçmiş olsun...
Aynı marka fitili bende kullanıyorum 2. defa hemde enfeksiyon ve mantar bebek için hiç iyi değil.. Sakın kullanmamazlık etmeyin.. Fitilin hiç bir şekilde zararı yok.. Hamileler rahatlıkla kullanabiliyor.. Geçmiş olsun...
Cevabın için teşekkür ederim. Bana bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. O yüzden kullanmasam mı acaba demiştim ama haklısın. Teşekkürler tekrar..
Cevabın için teşekkür ederim. Bana bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. O yüzden kullanmasam mı acaba demiştim ama haklısın. Teşekkürler tekrar..
Aynen bende hiç rahatsızlık hissetmemiştim canım.. Ne kaşıntı ne yanma başka bir şikayetle gittim doktora çok alakasız birşeyle doktorum çok kötü mantar olmuşsun dedi ve antibiyotikte kullanmak zorunda kaldım erken doğumu tetikliyormuş ihmale gelecek birşey değilmiş mantar bende bu kadar önemli olduğunu yaşayınca öğrendim.. Keseye bile zararı olabiliyormuş..
bende gebeliğimin başından beri sık sık mantar oluyorum fitil de krem de kullanıyorum bazen kendim alıyorum gidip eczaneden.. hiç bir yan etkisini görmedim rahatlıkla kuallanabilirsin canım
Merhaba ben de şuan 38 haftalık hamileyim 3 hafta rahatsam 3 hafta kaşıntım oluyor genital bölgemde bi üst taraf kabarıyor bi vanijaya doğru aşağısı yanı hamilelikte ritüel sanırım bu doktor erken doğumu tetiklediğini ve çocuk oradan çıkarken bu enfeksiyonu aldığını söyledi fitil ve trovagen verdi fitili ilk zamanlar aşırı olduğu için önce kremi sürdüm ki beni kudurtur derecede kaşınmamı artıyor sürünce beyaz oluyor orası bekliyorum dayanıyorum beyazlığı tamamen yutunca bölgem banyoya koşup yıkıyorum sabaha kadar durmak mümkün olmuyor malesf yıkadıktan snra da fitili atıyorum. O şekilde 3 günde geçti daha snra ara ara ufak bölgelerde oldu o zaman da trovagen sürdüm sadece dediğim yöntemle bekleyip yıkadım yine geçirdi yani mutlaka kullanın kaşıntı berbat Bişe