Hamileyken funit kullanımı!!

anaolcaminsallah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
30
7
1
24
Kızlar nolur aynı durumu yaşayanlar yardım etsin.. 24 ekim çatlatma iğnesi oldum. Satb 13 ekim. Henüz tahlil falan yapmadım hamilemiyim bilmiyorum ama şöyle bi şey var. Uzun zamandır kalçamdan göbeğime kadar yayılan mantar sorunum var. Vajinal değil, vücudumun dışında sadece. Neyse Ben dermatoloğa gittim, 4 Kasımdan beri funit 100mg kullanıyorum ama sabah 2 akşam 2 olacak şekilde. Bir kutuda 15 tane var. Doktorum ilk 2 kutunun dozunun bu şekilde olacağını, bittikten sonra 3. Kutuyu sabah 1 akşam 1 alacağımı söyledi. Gebelik için tedavi sürecinde olduğumu şuan belki vardır ama henüz bakmadığımı olup olmadığını bilmediğimi ama oladabileceğini söyledim. O da pozitifi görsem bile devam edebileceğimi gebe olsam dahi herhangi bi sorun olmayacağıni kullanabileceğimi söyledi. Kadın doğum doktoruma ayrıca sormak da hiç aklıma gelmedi bu yüzden. Sonra birden aklıma geldi ve internetten baktım. Her yerde kullanmamam gerektiği falan yazıyor, gebelikte tehlikeli falan gibi bir sürü şey okudum. hamile olduğu halde bu ilacı kullanan var mı bi sorun yaşadınız mi? Doktoruma hafta sonu olduğu için ulaşamıyorum. Dün ve bugün bekliyorum anca pazartesi dönüş sağlar ama merak ettim lütfen yardımcı olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…