Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, 24 haftalık hamileyim, göğüs uçlarım da kabuklar oldu yara gibi. İkisinde de var ama sol göğsüm ucum da daha çok, sağ göğüs ucum da belli belirsiz var. Acımıyor ama kafama takıldı. Böyle olan var mı acaba? Ne yapabilirim?
kızlar selam bende 10.haftadayım ama sımdıden boyle gogus uclarımda capaklanma tarzı seyler oluyor pamukla temızlıyorum arada bır ; farketmeden sıvı gelıyor olabılır mı yanı kanallar acılıyor gibi ?
kızlar selam bende 10.haftadayım ama sımdıden boyle gogus uclarımda capaklanma tarzı seyler oluyor pamukla temızlıyorum arada bır ; farketmeden sıvı gelıyor olabılır mı yanı kanallar acılıyor gibi ?
Tam uc kisimda kabuklanma varsa normal.catlak catlak durur ve minim minik kabuk atabilir bazen.siz elinizle ellemeyin.sutun akacagi kisim tam uc kisimdan bahsediyorum.gogusteski kahverengi bolgeyide nemli tutun yani kremleyin onemli olan o bolge orasi catlamasin.
Tam uc kisimda kabuklanma varsa normal.catlak catlak durur ve minim minik kabuk atabilir bazen.siz elinizle ellemeyin.sutun akacagi kisim tam uc kisimdan bahsediyorum.gogusteski kahverengi bolgeyide nemli tutun yani kremleyin onemli olan o bolge orasi catlamasin.
Zeytin yağ deneyin iki gün sonra tamamen geçmiş olacak. Günde 5-6 kez sürün. Doğum sonrası olacak yaralara da iyi geliyor kremden daha güvenli hem bebeği emzirirken silme dolayısıyla tahriş derdi de yok
Nemlendirebilirsin.lansinoh kullanabilirsin.bem cok memnun kaldim.
3.cocugum bu benim ve tam uc kisim kabuk kabuk gibi benimde.sutun geldigi bolge boyle.o yzuden bi sorun olmaz.
Aci olmadigina gore catlak degildir sıvi gelip kuruyor demekki evikap kapsul kullanabilirsin emzirirken catlaklar icin kullandim bir zarari yok e vitamini nemlendiriyor