hamileyken goz şikayeti yasayanlar acil cevap

migracano

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
15
7
1
32
8 aylik hamileyim yaklasik 1aydir gozumde siyah nokta gormeye basladim nere baksam ora kayiyo bazen kilciklar bos baloncuklar gibi hamilelikten sonra gecermi basina gelen varmi bilgisi olan varmi lutfen acil cevap

ben de ara ara oluyo tansiyonla ilgili olabilecegini düşündüm randevumda doktoruma danısacagım. inşALLAH birileri de fkir verir bizlere.

E="migracano, post: 42983879, member: 707644"]8 aylik hamileyim yaklasik 1aydir gozumde siyah nokta gormeye basladim nere baksam ora kayiyo bazen kilciklar bos baloncuklar gibi hamilelikten sonra gecermi basina gelen varmi bilgisi olan varmi lutfen acil cevap[/QUOTE]
Lutfw
ben de ara ara oluyo tansiyonla ilgili olabilecegini düşündüm randevumda doktoruma danısacagım. inşALLAH birileri de fkir verir bizlere.
Kimse cevap yazmiyo

Lutfw

Kimse cevap yazmiyo[/QUOTE]
Sen nasil baskalarina duyururuz biliyormusun ysrdim et lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…