Hamileyken gripi atlatmak için ne yaptınız?

Infinite Soul

Just a chill girl
Pro Üye
17 Ağustos 2023
8.489
29.302
478
5 aylik hamileyim grip oldum başım çatlıyor bademciklerim agriyor ve en kotusude burun tıkanıklıgı doktor ilaç yazamam dedi sadece burun spreyi ve gargara ilaci yazdi ama yinede kendime gelemedim daha siz evde naptiniz grip için?Aṣırı halsiz oldum bildiginiz etkili bir çözüm varmi?

Ihlamur nane limon bol bol ılık su içebilirsin

Kaya tuzunu kaynatılmış ılımış suya katıp burun temizliği. Burnunuzu açmanız lazım bunu ihtiyaç oldukça yapabilirsiniz ben bu şekilde atlatmıştım

Kaya tuzunu kaynatılmış ılımış suya katıp burun temizliği. Burnunuzu açmanız lazım bunu ihtiyaç oldukça yapabilirsiniz ben bu şekilde atlatmıştım
Ya aslinda doktor sprey yazdi ama hic etkisi yok açmiyor burnumu gece uyuyamadim zaten
Teşekkur ederim sizin dediginiz gibide denerim nefes alamiyorum zaten.

Sıcak süte bal tereyağı sarımsak atıp gunde 2 ya 3defa için 1bardak olarak 2gune iyilesirsiniz bende öyle yapıyorum iyilesirdim hemen

Ben de şuan 5 aylık hamileyim benim de boğazım kötü yutkunurken zorlanıyorum doktora gitmedim evde ıhlamur içiyorum sabah akşam tuzlu suyla gargara yapıyorum umarım geçer sizinde benim de kış hamişliği de bu yönden zor

Bol bol vitamin meyve bağışıklığı güçlendirmek gerek başka bir şey de kullanamıyoruz malesef dinlenmek ve sıvı beslenmek çözümü ilaçla da ilaçsız da 4-5 gün sürüyor geçmiş olsun

Aynen öyle heryer virus hastalık kaynıyor dışarı çıkmaya bile korkar oldum hamilelik yüzünden.Doktor ilaç yazmiyor zaten yuksek ateṣ olmazsa bol bol su iç reçelli çay filan iç dedi ama öylede insan kendine zor geliyorya.
Bogaz için doktor gargara yazdi bana onun etkisini hiss ediyorum sizde söylerseniz yazar bence.

Bende hamileliğimin başında geçirdim bol sarımsaklı limonlu çorbalar, bol meyve ballı süt nane limon ıhlamur ve bol bol dinlenmeyle çabucak geçti

Teşekkur ederim evet 3gun şu an yeni yeni kendime geliyorum portakal limon falan elime artik ne gecerse yemeye çalışıyorum ama burun tıkanıklıgı bıktırıyor en çok.Doktora gitdim bu gun zaten tahlilime bakip sen gripmi oldun dedi ben söylememiş anladi kendine iyi bak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…