hamileyken gyno-lomexin kullanan var mı?

nevra_t

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
799
11
96
İstanbul
Arkadaşlar 22 haftalığım ve sarıya yakın akıntım ve sürekli olmamakla beraber kaşıntı var,dr bu fitili verdi ama kullanmaya korkuyorum,ne yapmalıyım?

Yanlış yeremi açtım konuyu acaba,yokmu mantar yada akıntı nedeniyle vajinal fitil kullanansengözlerimebaksanab

ben vajinaya sıkılan jellerden kullanmıştım.aynı durumdan dolayı.
doktorunuz önerdiyse kesinlikle kullanın.bliyorsunuzdur erken doğum tehlikesi yaratıyor bu tip rahatsızlıklar.

Bebeğe herhangi bir kötü etkisi yoktur herhalde dimi,dr gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi fakat yinede endişe ettim..

Bebeğe herhangi bir kötü etkisi yoktur herhalde dimi,dr gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi fakat yinede endişe ettim..

canım senın sanırım mantarın var ve asırı kasıntı yapıyor sanırım benım duydugum ve bıldıgım kadarıyla fitil pek önermiyor dr.lar.(ketoral)kullan bence fitil kullanma....benım gecen sene arkadasım hamıleydı aynı sorunu vardı ve dr. ketoral onerdı.

canım senın sanırım mantarın var ve asırı kasıntı yapıyor sanırım benım duydugum ve bıldıgım kadarıyla fitil pek önermiyor dr.lar.(ketoral)kullan bence fitil kullanma....benım gecen sene arkadasım hamıleydı aynı sorunu vardı ve dr. ketoral onerdı.

Cnm aşırı derecede değil kaşıntım arada sırada oluyor akıntım var birde,dr teşhis koymadı yani mantar diye şikayetlerimi söyleyince bu fitili verdi....

Cnm aşırı derecede değil kaşıntım arada sırada oluyor akıntım var birde,dr teşhis koymadı yani mantar diye şikayetlerimi söyleyince bu fitili verdi....

bıde baska dr.gıt canım hamıleyken fıtıllere dıkkat derım ....ketoral dene kasıntın ıcın

Bu lanet fitilden tam 2 kutu kullandım ve 2 kutuyuda ziyan ettimmm.Bir türlü korkudan kullanaadım hepsi eridi gittii..Birdahamı asla kaydirigubbakcemile3yaa sizler nasılll kullanıyorsunuz zorlanmadnakaydirigubbakcemile3

ben de 28 haftalık gebeyim ve doktor bu gyno-lomexin verdi. C kategorisi olduğu için kullamakta tereddüt yaşıyorum... ne önerirsiniz, kullanıp sorun yaşayan var mı?

ben de 28 haftalık gebeyim ve doktor bu gyno-lomexin verdi. C kategorisi olduğu için kullamakta tereddüt yaşıyorum... ne önerirsiniz, kullanıp sorun yaşayan var mı?

Canım ben de geçen haftalarda kullandım,doktorum yazmıştı.Benim mantarımı geçirdi çok şükür bebişte gayet iyi.. sonuçöta bu tür rahatsızlıklar tedavi edilmeli,allah korusun doğarken bebeğe geçiyormuş tedavi edilmezse..doktorun yazdıysa bir sorun olacağını sanmıyorum zaten 28 haftalık olmuş bebek.İlk 3 ayda pek önerilmio hani bebek tutunmaya çalışıyor diye.. Bir yanetkisini de görmedim..Ben yanında travazol kremde kullandım. Geçmiş olsun canımm

ben yaram dondurulduktan snra kullanmıştım daha doğrusu pek kullanamamıştım,ben iterdim o çıkardı. ne kadar zor uygulanıyor yaaaa. inş bi daha kullanmak zorunda kalmam

ilk konuyu açan arkadaşım kullandınmı fitili

yada diğer arkadaşlar hamişken kullanan varmı?

bende çok tereddütteyim bugün dr verdi

okuyorum okuyorum içim daralıyor

ilk 3 ay kesinlikle kullanılmamalıdır diyor a

ama yinede sonrası içinde kullansanız bişey olmaz demiyor

c katagorisinde hamile ve emziklilerde kullanılması

tavsiye edilmez diyor :(:(:(

sanırım bir arkadaş kullanmış

ama korkuyorum varmı bu konuda beni rahatlatıcak

bir arkadaş....:(

hanımlar bana da kokusuz sarı akıntıdan dolayı donaxyl verdi doktorum

hamile kategorisi B

yalnız ilk 3ay için dikkatli kullanmk gerekiyor tüm ilaçlarda olduğu gibi..

sorun: ben mi kullanmayı bilemedim tam erimiyo sanki bu çamaşırıma lekeler çıkıyor

zaten kullanması bi dert bu fitilleri ilk gun olduğu gibi geldi biraz ıslatın yazıyor öyle yaptım yine geri geliyor bool bol beyaz:(

gyno da böyle oluyor mu?

Son düzenleme:
birde bu ilaç ile ilgili açılan konuların birinde arkadaşlardan biri içeriğinde penesilin olduğunu söylemiş bu konu hakkındada bilgisi olupta açıklama yapan olursa çok sevinirim çünkü benim penesiline alerjim var:(

Arkadaşlar bende gyno- lomexin kullanmaya karar verdim uzun bir süre düşündükten sonra, çünkü bende hamilelikten dolayı vajinada siğiller çıkmaya başladı. Zaten nerde tuhaf bişey var beni bulur :S
Bana doktor ikisini birden kullan demişti ve yanınada travocort krem verdi.
Dün akşam hazneye yerleştirdim, tabi sabah kalktığımda ilaçtan dolayı akıntı oluşmuştu. Yani bide benim ikiz bebeklerim..tedirginim ama zaten yan etkisi yok gibiymiş ve umarım rahatsızlığım geçer.

Ark hamileyken tek siğili olan benmiyim yoksa başka arkadaşlardada çıktımı böyle birşey? paylaşırsanız sevinirim.

xx

Back
X