Hamileyken haftada kaç kez..

Ya ben hamile kaldigimda 7 aylik evliydim . 9 ay boyunca iliski yasamadik. Yani bir kere oldu kanama oldu korktuk daha olmadi
Yani bisey olmadi iliskmize sanirim
ama sizde özel bir durum olmuş.biz de öyle birşey olmadı çok şükür.o zmn tabi ki bende takılmazdım...

Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım:KK43:
Herkesin hormonları farklı calisiyor demekki bende benimki yanasacak diye ödüm kooardi

hamilelikten dolayı fazla alınganlaşmısın ..benim eşim 32 haftadır yanaşmadı bana :) :) sürekli çocuğa ayıp olur diyip kaçıyor :) aslında bişi olur korkusu var ondan .doktor yasaklamadığı halde hiç olmadı yani ..yani sizinki bence normal
korksaydı bebeğe birşey olur diye söylerdi bence.kendi isteksizliği olduğunu düşünüyorum.kilo aldığımı şiştiğimi filan mı düşünüyor artık yeterince çekici mi gelmiorum bilmiyorum

karnım çıktığı için yani bebeğim büyüdüğü için tabi mutlu oluyorum ama artık kendimi hiç beğenmemeye başlıyorum ve bence eşimde aynı şekilde düşünüyor:KK43: evet üzülmek istemiyorum ama artık hiç çekici güzel değilmişim gibi hissediyorum.beğenildiğimi sevildiğimi duymaya eşim tarafından özlendiğimi görmek istiyorum sadece:KK43:
Hamisken de cekici olmayiver nolucak sevimli, temiz, bakimli ol yeterli. Her durumda cekici olmak zorunda hissetmen yormuyor mu seni?
Ayrica esin buyuk karinla cekici bulmiyorsa hadi dedigin gibiyse diyelim bu sure gecici bunda esini sucalayacak bisi yok..
Dogumdan sonra eski moduna donersin insallah kendini iyi hissettiginde hersey duzelir

abartmışsın, niyet okuyorsun, aslında eşim beni seviyor demek istemişsin ama kendi kendine işgillenip acaba böyle mi düşünüyor diye niyet okuyup kendini dolduruyorsun, zaten sonsuza kadar hamile kalacakta değilsin, bence tadını çıkar hamileliğin

Canım haöileykrn ayda iki falan oluyordu şimdi bebegim büyüdü 10 aylık haftada 1 böyle şeyleri kafaya takma yoksa bebek dogunca çok yıpranırsın hamileligin tadını çıkar bol bol uyu dogduktan sonra o pek mümkün olmayabilir bunu seni korkutmak için söylemiyorum sadece günlerini güzel degerlendir diye söylüyorum :) eşinin üstünede bu kadar gitme hamileligin tadını çıkar .. o kadar özledimki şimdiden hamileligi çok güzel bi duygu Allahım olmayanlarada nasip eder inşallah

1 dusugum olmustu o yuzden korkmustuk
doktor iliski serbest demesine ragmen pek yanasmamistik
Bir de bnm esim pek duskun degil zaten
özel durumunuz olmuş bu şekilde davranmanız normal ama.eşimle aramdaki yaş farkı da etkili midir acaba bu konuda?8 yaş büyük benden.30 yaşındayım...

Bu devrin gebeleride acaip :) karninda minicik bi can tasiyosun boru degil:) ayrica o gobusu cok ozluyosun sonrasinda..ve bence gebelik bir cok kadina cok yakisio...haftada bir kezse yat kalk sukret:) haha ben 9 ay boyu bulanti yasadim cok sukur melegim dogduda karnimi doyurabiliyorum simdi.. hormonlar degisiyo vs. Ama cirkin hissetmen gerekmiyo bu yuzden. Biraz cik uc bes parca bisey al kendine gercekten degisiklik filan cok iyi geliyor :)

İnsanların sorunlarını başka örnekler vererek küçük görmeyi sevmem ama... Sırf evlat sahibi olmak için 9 ayı yatarak, ilaçlar alarak, iğneler vurularak tamamlamaya çalışan insanlar varken bu yaptığınız cidden şımarıklık.
çok farklı konular...kusura bakmayın şımarık olduğumu asla düşünmüyorum.

Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
Allah size ve bekleyenlere tez zamanda hayirli saglikli cocuklar versin canim. Ayni yollardan gectim zorlugunu cok iyi biliyorum

Back
X