Hamileyken hcg sonuclari

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
Kızlar benim bir sorum var ben idrar testi yaptım
Pozitif çıktı doktorumu aradım 5.ayin sonuna randevu verdi ama ben daha önce iki kez boş gebelik yaşadığım
İcin bekleyemeden ve hcg ye baktırdım sonucu bugün aldım 2614 çıktı tekrar kan verdim yarın Alacağım omunda sonucunu normalde 4bin kusur çıkması lazım eğerek boş gebelik değilse dimi yardım
Edin ne olur

Gün aşırı ölçümlerde 2 katına çıkmalı. Ama değeriniz çok güzel bence.

İnşallah güzel haberler alırsın canım sonuç %60 ve üstü olduğunda yeterli diye biliyorum yani 4,000 olmasada inşallah güzel bir şekilde yükselir

Adetiniz kac gun gecikti?

kuzum peki bir sorum var. daha önce boş oldu dedin ya testler de silkleşme mi oluyor dış veya boş gebelikte ? Sonucunu bizimle paylaş iyi hbaerlerle gel inşallah

tekrar kan testi yaptım iki gün arayla bugünde 9bin küsur çıkmış galiba normal gebelik daha önce boş gebelik idrarda POsitiv çıkıyordu ama hcg kan da baktirdigimda yukselmiyordu değerler bu ayin 24 de gidicem doktora bakalım
Ultrasonda gözükecek mi ne diyecek doktor hayırlısı hakkımda

hadi inşallah hayırlısı canım benim iyi düşün güzel olcak herşey

kızlar ilk kan testini dün yaptırdım. takip için bugünmü yarın mı yaptırayım ?

Selam kizlar dun ve bugun test yaptirdim. Dun 792 idi bugun 2194. 2.7 kati artmis fazla mi bu

Y
YAptirdim bile bugun canim :)) bi sure yaptirmam zaten

10 gun falan gecikti adetim idrarda posutif çıkmıştı zaten simdi boş gebelikten korktuğum için yaptırdım hcg yi

Cok iyi 4000lerdr karindan kese gozukuyo. Idrara sikisik gidin bi gorunun bence. Kese ve cevresi duzgun derse saglikli bir gebeligin isaretidir

Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.

Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.

Adetin 2 gun gecikince bu degerin cikmasi tuhaf olmus genelde 10 gun gecikince bu deger cikar. Beklemen gerekiyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…