Gün aşırı ölçümlerde 2 katına çıkmalı. Ama değeriniz çok güzel bence.Kızlar benim bir sorum var ben idrar testi yaptım
Pozitif çıktı doktorumu aradım 5.ayin sonuna randevu verdi ama ben daha önce iki kez boş gebelik yaşadığım
İcin bekleyemeden ve hcg ye baktırdım sonucu bugün aldım 2614 çıktı tekrar kan verdim yarın Alacağım omunda sonucunu normalde 4bin kusur çıkması lazım eğerek boş gebelik değilse dimi yardım
Edin ne olur
Tesekkur ederim boş gebelikte de test yapmıştım iki gün sonraki değerler iki katiına çıkmamıştı iste bugün verdik yârin alacağım onu daGün aşırı ölçümlerde 2 katına çıkmalı. Ama değeriniz çok güzel bence.
Adetiniz kac gun gecikti?Kızlar benim bir sorum var ben idrar testi yaptım
Pozitif çıktı doktorumu aradım 5.ayin sonuna randevu verdi ama ben daha önce iki kez boş gebelik yaşadığım
İcin bekleyemeden ve hcg ye baktırdım sonucu bugün aldım 2614 çıktı tekrar kan verdim yarın Alacağım omunda sonucunu normalde 4bin kusur çıkması lazım eğerek boş gebelik değilse dimi yardım
Edin ne olur
10 gun falan gecikti adetim idrarda posutif çıkmıştı zaten simdi boş gebelikten korktuğum için yaptırdım hcg yiAdetiniz kac gun gecikti?
kuzum peki bir sorum var. daha önce boş oldu dedin ya testler de silkleşme mi oluyor dış veya boş gebelikte ? Sonucunu bizimle paylaş iyi hbaerlerle gel inşallahKızlar benim bir sorum var ben idrar testi yaptım
Edin ne olur
hadi inşallah hayırlısı canım benimtekrar kan testi yaptım iki gün arayla bugünde 9bin küsur çıkmış galiba normal gebelik daha önce boş gebelik idrarda POsitiv çıkıyordu ama hcg kan da baktirdigimda yukselmiyordu değerler bu ayin 24 de gidicem doktora bakalım
Ultrasonda gözükecek mi ne diyecek doktor hayırlısı hakkımda
Ikiz gebelik degilse erkek bebek geliyo canim hayirli olsun darisi bize olsun insallah fua bekkerim hamilelerin duasi kabul olurmusSelam kizlar dun ve bugun test yaptirdim. Dun 792 idi bugun 2194. 2.7 kati artmis fazla mi bu
Aminn canimm saglicakla hepimize nasip etsin rabbim❤Ikiz gebelik degilse erkek bebek geliyo canim hayirli olsun darisi bize olsun insallah fua bekkerim hamilelerin duasi kabul olurmus
Aminnn sağol canimmhadi inşallah hayırlısı canım benimiyi düşün güzel olcak herşey
Yârin yaptır canım iki gün arayla yaptırman lazim benimkızlar ilk kan testini dün yaptırdım. takip için bugünmü yarın mı yaptırayım ?
Aminn canimm saglicakla hepimize nasip etsin rabbim❤[/QUOT
Çok artmış hcg dimi o yüzden mi ikiz olur belki acaba
10 gun falan gecikti adetim idrarda posutif çıkmıştı zaten simdi boş gebelikten korktuğum için yaptırdım hcg yi
Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?