Hamileyken idrar yollarinda enfeksiyon

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaşlar hamileyken idrar yollarinda enfeksiyon olan var mi aranızda bide olduysaniz nasıl geçirdiniz ne yaptınız zararlimi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Takipteym sanırm bndede var ama doktor ilaç vermem dedi bol su iç sıcak tut kendini geçer dedi..

Takipteym sanırm bndede var ama doktor ilaç vermem dedi bol su iç sıcak tut kendini geçer dedi..
Inşallah geçer cnm bende suyu bol içiyorum zaten günde 3 litreye yakın içiyorum kendimi de sıcak tutmaya çalışıyorum ama geçen verdiğim idrar testinde enfeksiyon var dediler ama ilac vermediler ben bu testi normal bi hastanede yaptırdım kendi doktoruma testi taptirmadim

Evet bendede oluyor da o herkeste oluyo canm smdirahim büyüyor ya ondan dolayı ama bnde sancı şeklindede oluyo bnde o enfeksiyondande diyorum . Canm bn su icemiyorum çok ya ne yapacm böyle su içerken iştahım kesiliyor migdem bulaniyo doktorumdan habersiz tek kullanımlık şase alsam diyorum gebeliğe zararı olmayan genelde verilen aslında veriyorlar öyle ama bnm doktorum en başından demişti kendine dikkat et hasta olma ilaç vermem diye adam biraz takıntılı ve doğallığı çok seviyor ..

Evet bendede oluyor da o herkeste oluyo canm smdirahim büyüyor ya ondan dolayı ama bnde sancı şeklindede oluyo bnde o enfeksiyondande diyorum . Canm bn su icemiyorum çok ya ne yapacm böyle su içerken iştahım kesiliyor migdem bulaniyo doktorumdan habersiz tek kullanımlık şase alsam diyorum gebeliğe zararı olmayan genelde verilen aslında veriyorlar öyle ama bnm doktorum en başından demişti kendine dikkat et hasta olma ilaç vermem diye adam biraz takıntılı ve doğallığı çok seviyor ..
Cnm sen yinede doktora sormadan ilac alma ne olur ne olmaz suyu da elinden geldiği kadar içmeye çalış ben yatiyom kalkıyorum su içiyorum çok seviyorum şu içmeyi enfeksiyon meselesinide napcam bilemiyorum 13 martta kontrolum var o zaman doktoruma derim bakalım ne diyecek

Cnm sen yinede doktora sormadan ilac alma ne olur ne olmaz suyu da elinden geldiği kadar içmeye çalış ben yatiyom kalkıyorum su içiyorum çok seviyorum şu içmeyi enfeksiyon meselesinide napcam bilemiyorum 13 martta kontrolum var o zaman doktoruma derim bakalım ne diyecek
Aynen canm o zaman kadr bol su içmeye davm bnde tabiki :)

Cnm bide sende enfeksiyon yeni mi yoksa biraz oldumu
Eski canm gecen aydan vardı adetten sonra ilaçla geçmişti smdi geri 1 haftadır yine yanma oluyor ama arada yani koku faln yok hafif yanıyor sadece daha önce olduğu için tekrarlamiatr diyorum bnde.

Munoral diye bi ilac vermisti bir kullanimlik iciyorsun. İdrar yolu enf sezeryanla oldugu halde bebegime gecmisti digumda 5 gun yogun bakimda antibiyotik tedavisi gordy. Son au olursa antibiyotigi hamileyken ben kullanirim dra soyliycem son ay baktircam mutlaka idrar tahliline.

Munoral diye bi ilac vermisti bir kullanimlik iciyorsun. İdrar yolu enf sezeryanla oldugu halde bebegime gecmisti digumda 5 gun yogun bakimda antibiyotik tedavisi gordy. Son au olursa antibiyotigi hamileyken ben kullanirim dra soyliycem son ay baktircam mutlaka idrar tahliline.
Aynen cnm baktir

bende vajinal enfeksiyon vardı. akıntı ve kaşıntı çoktu. fitil ve bol su içerek geçti çok şükür:)

Bol su içtim bide bütün gün sıcak su torbası dururdu yerde ayağımı hep onunla isitirdim sorun olmadı sonra hava biraz ısındı diye kullanmamaya başladım ertesi gün enfeksiyon başladı.

Mantarda cok gecirmistim hamilelikte daha sık oluyormus. taharetten sonra sirkeli su ile yikiyordum kuruluyordum .

Back
X