Hamileyken ilk ay adet oldunuzmu

Adet olur gibi oldum yerleşme dediler ilk günde kahverengi geldi hani adetin sonunda gelir ya onun gibi geldi ondan sonra hafif pembeye döndü sonra da kırmızı geldi doktorda ne olur ne olmaz diye hastaneye yatırdı bir daha da bir şey gelmedi 16 haftalık hamileyim şükür

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaah ben adetim 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı doktora gittim 0.100 çıktı hamile değilsşniz dedi ama geç döllenme olabilir adet olmazsan bekle tekrar gel dedi adetim 15 gün geçti siyahımsı oldum ve çok olmadım. Hamilelik belirtileri çok yüksek. Kafam çok kaarışık doktora gitmedim tekrar bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

Amin canım inşallah
Bir test yap evde kendin ben adetime 7 gün varken öğrendim kab testinde 3.62 çıkmıştı

Bisey sorabilirmiyim acaba bende bu ay ilk kez adetim 1 gün önce geldi ve ilk günü kahve akıntı geldi şu 3 gündür de parlak pintili normal kırmızı kanama döndü. Az evvel kanamayla beraber gene kahve alıntı bisey geldi pecetyle silerken sizindemi boyle olmustu yazarsaniz sevinirim

Bendw ilk kırmızı geldş sonradan kahverengileşti pıhtı gibi gelmeye başladı canım. Benimkisi 1 gün önce değil 15 gün gecikmeden sonra oldum. Bugün yine test yaptım negatif çıktı. Yumurtalıklarımda kist var galiba

Yok zaten benim yerleşme kanaması gibi olmuştu ve hamile olduğumu lgrendikten sonra oldu 2 aylık falan hamileydim bir de bildiğim kadarıyla pihtili kanama olmamasi lazım acile kanamam vae diye gidince pihtilimi diye soruyorlar zaten önce. Ama yine bi test yap içimiz rahat olsun

Bende adet gecikti 30cu gün oldu +miyde bulantısı idrara çıkma ve s. gibi belirtiler var ama adet oldum bugün merak ediyorum acaba böyle adetmi oluyor yoksa hamilemiyim? bazıları hamile oldugun halde adet gibi kanama olması ola bilir dediler kafam çok karışık

yerleşme kanaması nasıl oluyor peki? normal adet gibimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…