hamileyken kahverengi akıntı

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Kollarım artık delik delik sürekli hastanedeyim acildeyim ve hiç bir doktor birşey söylemio hepsi yerleşme kanaması dio ama bn bi haftadır kahverengi akıntı yaşıorum her lavaboya gittiğimde peçeteye gelio dün kese çok az görünüyor dedi doktor kan değeriminde iyi olduğunu söyledi ama bn çok korkuyorum kahverengi akıntıntı bebeğe zarar verir diye nette okuduğum bebek bu kahverengi akıntıyıl yutuyormuş çok korkuyor bilenler yardım edin ne olur

Kollarım artık delik delik sürekli hastanedeyim acildeyim ve hiç bir doktor birşey söylemio hepsi yerleşme kanaması dio ama bn bi haftadır kahverengi akıntı yaşıorum her lavaboya gittiğimde peçeteye gelio dün kese çok az görünüyor dedi doktor kan değeriminde iyi olduğunu söyledi ama bn çok korkuyorum kahverengi akıntıntı bebeğe zarar verir diye nette okuduğum bebek bu kahverengi akıntıyıl yutuyormuş çok korkuyor bilenler yardım edin ne olur
napıyormuş yutyoruymş?cnm kaç haftalı hamilesin?

tm bel ağrın yoksa korkma Alahın izniyle...ama hemen dktoru ara beklki ilaç başlayailir bir bakması lazım,ağır iş yapma sakn!
Yok valla hiçbişey yapmıyorlar daha dün yanındaydım hetşey çok ii görünüyor dedi e bu lekeler ne yani hadi yerleştikten bi haftadır gelio ama cvp yok

Valla canım korkma dicem ama benim 5.haftada başlayan kahve akıntılarım 8.haftada düşükle sonuçlandı.ama hamileliğin doğasında var son aya kadar garanti si yokki.şuan yapılacak tek şey bebeğini Allaha emanet et ve ona bırak.ne yaparsan yap olacaklara engel olamıyosun.wc ye girmek kabus biliyorum.ben kaybettim bebeğimi ama benden çok kanaması olup sağlıkla bebeğini kucağına alan arkadaşlarım var.zor bir dönem ama geçiyor bak ben şükürler olsun yine hamileyim.kanamam yok şükür ona rağmen sürekli tedirginim her wc de altımı kontol ediyorum:( Rabbim meleğini korusun

Yok valla hiçbişey yapmıyorlar daha dün yanındaydım hetşey çok ii görünüyor dedi e bu lekeler ne yani hadi yerleştikten bi haftadır gelio ama cvp yok
muhtemelen keseyi görmeyi beklior, sonra ilaç yazar....ama içine sinmiyorsa başka doktora git cnm!bu lekeleri anlamını başta bilmemeleri normal,miyom, kist sebep olabilir...bu arada dış gebeik yaşadım ondada vardı ama değerlerin normal katlanıyomuş onu kafaya takma .....sağlıklı gebeliğimdede oldu şimdi sıpa doğdu 7 aylık ne kanamalar atlatık..herey nasip cn....gelişmleri yaz mutlaka....

benimde olmuştu canım 3. haftada oldu hatta adet oldum sandım sonra devamı gelmeyince hamile olduğumu çğrendim.. sonra 6. haftada oldu kahverengi akıntı 10 gün sürdü progestan kullandım günde 2 kez fayda etmedi iğnesini vuruldum gün aşırı ve 10 gün tuvalet harici biyere kalkmadım yemeğimi bile yatağımda yedim çok şükür geçti

kahverengi kan eskiden olan kanamanın dışa çıkmasıdır. çok panik yapmaya gerek yok. birçok bayanda görülebiliyor.

Bebek sadece hücrelerden oluşuyor. Ağzı yok ki onun nasıl yutsun? Progestron kullanıyor musun? Bol bol dinlen. Yapabileceğin en doğru iş bu.

Benim de 5.haftadan beri süren kahverengi akıntım var korkulu rüyam oldu 9.haftama giriyorum bir aydır progestan kullanıyorum o kesti ama biraz yorsam ara ara yine oluyor çok kötü bi ilaç ama napalım yeter ki düzelsin de katlanıyoruz bu arada bazı dr.lara göre normal olup bazıları kesinlikle normal değil diyo bu kekelere Allah korusun inşallah yavrularımızı

Canım yerinde olsam tek bi dr a bağlı kalmam başka bi dr a daha git, kuzeniminde sürekli gittiği dr hamilelikle ilgili bi durumu farketmemişti başka dr a tesadüfen gittinğinde o dr söylemiş problemi ama çok geç olmuştu herşey için . Tek dr a bağlı kalma bi kaç dr a daha git bence hemen

Teşekkür ederim canır yazarım inşallah duellosu et bana OTE="polyanna23, post: 45718614, member: 570048"]muhtemelen keseyi görmeyi beklior, sonra ilaç yazar....ama içine sinmiyorsa başka doktora git cnm!bu lekeleri anlamını başta bilmemeleri normal,miyom, kist sebep olabilir...bu arada dış gebeik yaşadım ondada vardı ama değerlerin normal katlanıyomuş onu kafaya takma .....sağlıklı gebeliğimdede oldu şimdi sıpa doğdu 7 aylık ne kanamalar atlatık..herey nasip cn....gelişmleri yaz mutlaka....[/QUOTE]
Teş

Canım yerinde olsam tek bi dr a bağlı kalmam başka bi dr a daha git, kuzeniminde sürekli gittiği dr hamilelikle ilgili bi durumu farketmemişti başka dr a tesadüfen gittinğinde o dr söylemiş problemi ama çok geç olmuştu herşey için . Tek dr a bağlı kalma bi kaç dr a daha git bence hemen
Tek doktor değil üki tane ama aynı cevaplar

Bebek sadece hücrelerden oluşuyor. Ağzı yok ki onun nasıl yutsun? Progestron kullanıyor musun? Bol bol dinlen. Yapabileceğin en doğru iş bu.
Hayır doktor düşük yok dedi yerleşme kanaması dedi ama 1 haftadır sadece peçeteyle silinecek görüyorum sulu kahverengi

öncelikle bu durumlar sizin bünyenize, hamileliğinize özeldir. ben 1 ay boyu kahverengi kanama ile başlayıp, parça parça kan ile devam eden kanamalar yaşadım ve o hamileliğimden 3 yaşında bir kızım var bin şükür. buraya yazıp ta moralinizi bozmayın. insanlar iyilik yapacak derken moralinizi bozabilir. sabır, dua ve dikkat edeceksiniz. gerisi Allah'a kalmış. kolay gelsin.

Back
X