bu sabah öğrendimki o çıt sesleri elektrik çarpmasıymış hani biriyle tokalaşırken yaşadığımız türden. anne ve bebeğin kan akışı birbirinden farklı olduğu için birbirine en çok yaklaştığı zamanlarda bebeğinizle sizin enerjiniz etkileşip elektrik atlaması olunca o sesi çıkartıyomuş bana mantıklı geldi bebeğimle benim kanım birbiriyle tanışmış tokalaşmış gibi :)
1: Hayır öyle değil bebeğin anne karnındaki kese içerisinde hareket ederken karına en yakın yere gelen eli ayağı vs. vs. den insan vücudundaki elektrikin atlaması sebebi ile o çıt sesi çıkar.
2:sıvı ile kan ile bi alakası yok bebeğin tamamı ile alakalı bir mevzudur. atomu düşünün bir maddenin çekirdeği o maddeyi var eden bi unsur.yani sıvı idrar kan ten kemik bunun tamamı bebek ve ayrı bir manyetik alanı var sizinse farklı bir manyetik alanınız var.
3: genellikle karnınızın alt sağ kısmıdır ana damarınızın geçtiği yerden o çıtlama gelir bazende soldan gelir ama bu nadirdir.
ewet bende duydum benim de bebeğim 38 haftalık hareketli bir bebek..bazen öyle sesler gelebiliyor normal sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?