• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken kaş ve kirpikleri dökülen oldumu??

civciv2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
45
0
36
Ankara
Kızlar 27 haftalık hamileyim.kaş ve kirpik dökülmesi başladı.bu durumu yaşayan oldumu ??lütfen yardımcı olun.ne yapmam gerekiyor:5::5::5::5:

benım dökuluyo yüzümü yıkarken gözumu ovsam hep dökuluyo
zaten seyrek hiç kalmıcak :(

Benimde döküldü ama çıkmadı bebeğim iki aylik oldu ama hala yok

Arkadaşlar benım hamıle kaldığım an dökülmeye başladı bayağı moralim bozulmuştu son 1 aydır doktorum bana balık Yağı hapı verdi anında durdu şok oldum belkide sizde eksik olan bıseyler vardır çnkü gebelerde Kaş kirpik saç gürleşirmiş benım bebiş kız acaba anasının güzelliğini mı çekiyor diye düşündüm öyle derlermiş ya eskiden..ama balık Yağı hapı inanılmaz iyi geldi tırnaklarıma saçıma fln hatta cok Pahalı bı marka 80 küsür TL idi cok kızmıştım ne gerek var diye ama iyi ki almışım diyorum

Arkadaşlar benım hamıle kaldığım an dökülmeye başladı bayağı moralim bozulmuştu son 1 aydır doktorum bana balık Yağı hapı verdi anında durdu şok oldum belkide sizde eksik olan bıseyler vardır çnkü gebelerde Kaş kirpik saç gürleşirmiş benım bebiş kız acaba anasının güzelliğini mı çekiyor diye düşündüm öyle derlermiş ya eskiden..ama balık Yağı hapı inanılmaz iyi geldi tırnaklarıma saçıma fln hatta cok Pahalı bı marka 80 küsür TL idi cok kızmıştım ne gerek var diye ama iyi ki almışım diyorum
Bat günüm iki gündür geçiyor ve üç gündür fazlasıyla dökülüyor kaş ve kirpiklerim acaba gebelik mi var diyorum siz de de aynısı olmuş ne zaman başladı bu döküntü acaba

Back
X