Yok yani çok afedersin içime girme olmadı hiç sadece sürtme oldu ben yine de cok korkuyorum pişman oldumCanım iç kısmında kullanmadıysan bi problem olacağını düsünmüyorım
İçime hiç girmedi çok kuruluk olduğu için mecburen kullandık çok pişman oldum tabi içime gitmesi mümkün mü acabaKuĺlanilmaz diye biliyorum bende . Birdaha kullanmayın bence. İnanın ben kremden, sabunâ deterjan ve hatta rolon à kadar bitkisel kullanıyorum . Onlar bile zarar veriyorken kayganlastirici da zarar verir . Ancak bikereden de birsey olacağını düşünmüyorum . Endişe etmeyin bundan sonrada tedbirinizi alın bişey olmaz Allahın izniyle.
Ayrıca hamileyken bile esinizin korunması daha sağlıklı sperm erken doğuma etki edebiliyor imiş .
Su bazlı kayganlaştırıcıycı cok korkuyorum bebeğime zararı olur diye kimyasal sonuctaHamileyken kullanılmaz . Sadece suyla temizlenir vajinal bölge. hele hamileyken enfeksiyona daha açık olur . Daha önceden düşük tehlikeniz de varmış dikkatli olun enfeksiyon belirtisi olursa doktorunuzla iletişime geçin .
Net bir bilgim yok ama yüzeysel ise içeri girmedi ise neden kayganlaştırıxı? İçeri girdiyse kayganlastırıcı Rahime gidebilir. Bu da bir kimyasal madde sonuçta. Bence doktorunuza durumu söyleyinHerkese merhaba..20 haftalık hamileyim düşük tehlikem olduğu için hiç ilişki yaşamamıştık bugün yüzeysel oldu kayganlaştırıcı kullandık.Şimdi çok korkuyorum Allah korusun bir sey olur mu diye hamilelikte kullanılması onerilmez yazıyor internette araştırdım.Hamileyken kullanımı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ya da kullanan oldu mu??
Yani sürtme oldu kuru olduğu ve canım yandığı için kullanmak durumunda kaldım..Net bir bilgim yok ama yüzeysel ise içeri girmedi ise neden kayganlaştırıxı? İçeri girdiyse kayganlastırıcı Rahime gidebilir. Bu da bir kimyasal madde sonuçta. Bence doktorunuza durumu söyleyin
O kadardan birşey olcagını düsünmüyorumYok yani çok afedersin içime girme olmadı hiç sadece sürtme oldu ben yine de cok korkuyorum pişman oldum
Zaten bir daha asla yani bu korkumdan sonra ilk ve son olduO kadardan birşey olcagını düsünmüyorum
Herkese merhaba..20 haftalık hamileyim düşük tehlikem olduğu için hiç ilişki yaşamamıştık bugün yüzeysel oldu kayganlaştırıcı kullandık.Şimdi çok korkuyorum Allah korusun bir sey olur mu diye hamilelikte kullanılması onerilmez yazıyor internette araştırdım.Hamileyken kullanımı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ya da kullanan oldu mu??
Boşlamadan doktora sorun derimYani sürtme oldu kuru olduğu ve canım yandığı için kullanmak durumunda kaldım..
Sordum henüz görmedi doktor mesajımıBoşlamadan doktora sorun derim
ne cevap verdi doktorunuzSordum henüz görmedi doktor mesajımı
Bebeğe zarar vermez dedine cevap verdi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?