Ben ilk 3 ay kilo verdim sonraki aylarda da toplam 2 kilo aldımKızlar isteyerek hamile kaldım ama şu anki kilom çok fazla, evlendikten sonra baya kilo aldım ve hamile kalıncada sonrasını düşününce aklıma dank etti alacağım kilolarilk 3 aylık dönemde kilo verilir mi? Böyle bir sürece giren oldu mu aranızda ? Yardımcı olur musunuz?
Nasıl yaptınızz biraz bilgiii lütfennBen ilk 3 ay kilo verdim sonraki aylarda da toplam 2 kilo aldım
Nasıl oldu oo,nasıl ilerledinizverebilirsiniz. hele ilk 3 ay çok da güzel verirsiniz. diyetisyenle ilerleyebilirsiniz bunun için. ben ikinci cocuguma, ilk gebeliğimin kilolarını vermeden ahmile kaldım. 70 kiloydum, su an 5 aylık hamileyim ve 68 kiloyum
İşte bende mide bulantısı yok hiç,iştahım yerindeVerdim ama keyfiyetten değil kusmaktan
Kaç haftalık şuanİşte bende mide bulantısı yok hiç,iştahım yerinde
Özellikle bir şey yapmadım ilk aylar zaten mide ağrısı ve bulantı vardı iştahsızlık vardı baya istesem de yiyemedim zorla yedim hatta üzüldüm bebek beslenemicek falan diye sonra da bebek var 2 kat yemek gerekiyor diye düşünmedim ölçüsünde yedim. Zararlı diye kola, paketli gıda falan zaten yemedim bebeğim için zararlı diye.Nasıl yaptınızz biraz bilgiii lütfenn
5 haftalık henüz bende vermek istiyorum en azında 5-6 kilo versem son aylarda da alacağım için kilo dengelerim diye düşünüyorumKaç haftalık şuanYani umarım olmaz güzel güzel kilonu verirsin
5 haftayken çok bir şey hissetmiyorsun çok yeni. Bence şimdiden düşünme bunları her zaman nasıl besleniyorsan öyle devam et. Sonrasında duruma göre bakarsın. Baktın iştah kaybı yok, kilo almaya başladın hemen bir diyetisyene danışırsın.5 haftalık henüz bende vermek istiyorum en azında 5-6 kilo versem son aylarda da alacağım için kilo dengelerim diye düşünüyorum
Bünye ve irade meselesi 20 kilo alan da var 3 kilo alan da herkes bir değil kimi bi doğıruyor 10 kilo gidiyor kiminde 3 kaç kilosun bilmiyorum ben doğurdum 3.600 kg su cart curt ama tartıda eksi yoktu ödem tuttum mesela yapman gereken aşırıya kaçmamak ve aktif olmak kilo 176 63 kilo hamile kaldım 61 62 kiloya indim ilk trimester doğuma da 67 kilo girdim ama ben çok dikkat ettim gebelik şekerim vardı bir düşüğüm vardı ilk ve son ayım yatmakla geçti ben öyle kusma vs yaşamadım hiç ama iştahsızlık vardı koku hasasiyeti vardı sonra da diyet yaptım şu kafaya gir benim yediğim bebeğime zarar vermesin abur cubur vs yemezsen zaten almazsın 3 öğün güzelce ye su iç vitamin iç spor yap bol bol kremlenÇok desrekleyici oldu
ikinci gebeliğim zaten mide bulantılı gecti. gğnde bir öğün yedim 16.haftaya kadarNasıl oldu oo,nasıl ilerlediniz
Kilo vermek için ekstra çaba gösterirseniz sizin için de bebek için de iyi olmazKızlar isteyerek hamile kaldım ama şu anki kilom çok fazla, evlendikten sonra baya kilo aldım ve hamile kalıncada sonrasını düşününce aklıma dank etti alacağım kilolarilk 3 aylık dönemde kilo verilir mi? Böyle bir sürece giren oldu mu aranızda ? Yardımcı olur musunuz?
ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyormuş, araştırdım biraz ve diyetisyenle çok kilo veren olmuş. O yüzden bemde burda soruyorum. Çünkü evlenince kilo aldım ve aldıgım kiloyla hamile kaldıgım için elstrada alınca bı benide zorlar diye istiyorum. Ki ben astım hastasıyım,mefes almakta ilerleyen zamanlarda daha çok sıkıntı yaşayacağım,kiloda etkilicek bunuKilo vermek için ekstra çaba gösterirseniz sizin için de bebek için de iyi olmaz
Ama daha da üzerine çok almayayım derseniz diyetisyen ile ilerleyin derim
Onun dışında bazen bulantı ve iştahsızlıktan dolayı verilebiliyor
Bende bulantı neredeyse hiç olmadı ama sıfır iştahtım 2 kilo vermiştim
20.haftadan sonra aldım doğuma +12 kilo ile girdim
Doktorlar da maksimum 10-12 diyor zaten
O da emzirince gidiyor
5 haftayken çok bir şey hissetmiyorsun çok yeni. Bence şimdiden düşünme bunları her zaman nasıl besleniyorsan öyle devam et. Sonrasında duruma göre bakarsın. Baktın iştah kaybı yok, kilo almaya başladın hemen bir diyetisyene danışırsın.