Hamileyken korona gecirenler aramizdami?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.965
En iyi cevaplar
1
5.209
198
Arkadaslar merhaba ben bisey merak ettim gebeyken agir korona gecirmek düsüge neden olurmu cok yakin arkadasim suan agir korona geciriyor ve suan 3 aylik hamile. Aşiri kusma ve cok öksürük ile geciriyor arada atesde eslik ediyormus böyle durumla karsi karsiya kalan varmi? Sizce düsük riski nekadardir?

Arkadaslar merhaba ben bisey merak ettim gebeyken agir korona gecirmek düsüge neden olurmu cok yakin arkadasim suan agir korona geciriyor ve suan 3 aylik hamile. Aşiri kusma ve cok öksürük ile geciriyor arada atesde eslik ediyormus böyle durumla karsi karsiya kalan varmi? Sizce düsük riski nekadardir?
Vala değişiyor galiba. Benim kuzenim hamileyken oldu ama çok şükür bebek de o da iyiydi atlatti oyle. Zaten 10 aylık oldu kızı da büyüdü 😍

Vala değişiyor galiba. Benim kuzenim hamileyken oldu ama çok şükür bebek de o da iyiydi atlatti oyle. Zaten 10 aylık oldu kızı da büyüdü 😍
Ya allah korumus öyleyse allah uzun ömürler versin 🙏 ağirmiydi peki korona?

Geçmiş olsun benim cevremde 2 kisi hamileyken korona atlatti birisi 38 yaşında şimdi bebegi kucaginda bol bol dinlendi yemesine içmesine dikkat etti genelde sivi tüketti digeride 24 yaşında paramedik kendisi 15 gun hastanede yatti sivi ve serum ile beslendi şimdi çocuğu yasina girecek kişiden kişiye değişiyor bence

Ya allah korumus öyleyse allah uzun ömürler versin 🙏 ağirmiydi peki korona?
Evet ağırdı hatta nefes alamıyordu zorlaniyordu. Göğüsu ağrıyordu baya bir ağırdı... Aminnn

Back
X