Hamileyken mozaik pasta yenirmi

Buskivili pasta de diyebiliriz kakolu puding sizce yiyebilirmiyim 15+1 günlük hamileyim kizlar

Geçmiyorum ilk hamileliğim ve hiç birşey bilmiyorum hazirl olduğu için içindekiler sormak istedim çevremde soracak kimsem yok bunda dalga geçecek ne var anlamadim

Kötü troll.

Yenir tabi ki neden yenmesin? Disariya guvenmiyorsaniz evde kendiniz yapin.

Yediğiniz her şey ultra doğal değil ki, sütü çiğ süt alıp kendiniz pastörize etmiyorsanız o bile hazır bir ürün aslında.

Kötü troll.
İlk hamileliğim derken ben ilk bebegimin hamilelege dair birşey yaşamadım bu yüzden 5 haftalıkken kalp sesini bile duymadan kaybettim bu sağlıklı gebelik o yüzden ilk hamileliğim deyip konuyu kısa tutmak istedim gerçekten anlamıyorum bunu yapınca ne oldu şimdi

Benim arastirmadigimi nerden biliyorsunuz bu soruyu sorun cami bunu değerlendirme gereksinimi duydunuz
Tüp bebek aşamasına gelene kadar insanlar neler yaşıyor zor elde ediyor bazı şeyleri ve doğal yolla hamile kalamiyacagimi bildiğim için
Yani bisküvili pastadan ne olabilir cidden düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. O zaman peynir, zeytin, çikolata hiçbirisini tüketmeyin. Hepsi için başlık açmanız lazım.
Hazir gıdalari kullanınca korkuyorum bakın ben bu süreçleri zor astım ve zor hamilelik elde ettim kendimi acimdirmak istemiyorum ama kolay elde etmediğim birşeyi korumaiç gudusune giriyorum bu yüzden bu konuyu açarken utanarak açtım belki yardımcı olunur diye ama pişmanlık duydum gerçekten

Tüp bebek aşamasına gelene kadar insanlar neler yaşıyor zor elde ediyor bazı şeyleri ve doğal yolla hamile kalamiyacagimi bildiğim için

Hazir gıdalari kullanınca korkuyorum bakın ben bu süreçleri zor astım ve zor hamilelik elde ettim kendimi acimdirmak istemiyorum ama kolay elde etmediğim birşeyi korumaiç gudusune giriyorum bu yüzden bu konuyu açarken utanarak açtım belki yardımcı olunur diye ama pişmanlık duydum gerçekten
O zaman sadece meyve ve sebze yemeniz gerek, direk dalından. Paketli gidalardan uzak durmamiz lazım evet ama sadece hamileler değil herkes durmalı aslında. Kararında olduktan sonra herşeyi yiyip içebilirsiniz.
Sucuk, pastırma, salam, sosis tüketmeyin.

Back
X