Hamileyken ruya

ben gordum hemde bir kac kere hatta cok acayip seyler yiyorum normalde canim.istemeyen seyler erik patetes puresi gibi en cok balikla erik goruyorum ama cinsiyetimjz erkek

ben gordum hemde bir kac kere hatta cok acayip seyler yiyorum normalde canim.istemeyen seyler erik patetes puresi gibi en cok balikla erik goruyorum ama cinsiyetimjz erkek
Ilk defa duyuyorum balik gorup bebegi erkek olan.Bende cok goruyorum,genelde diyorlar kiz cocugu olur,simdi sizin yazinizi okudum umut oldu)))

Ilk defa duyuyorum balik gorup bebegi erkek olan.Bende cok goruyorum,genelde diyorlar kiz cocugu olur,simdi sizin yazinizi okudum umut oldu)))
bende balikla cinsiyetin alakasi oldugunu ilk defa duyuyorum:) erkek dedi ama nedense hep banada kiz gibi geliyor ptesi ayrintili ultrasona giricem orda kesin net belli olur sana yazarim

Balık kismettir normalde hayir olsun ruyan bence cinsiyet haberi değilde belki istediğin cinsiyette olacak ondan gormussundur . Rüya yorumcusu değilim tabiki bu söylediklerime inanma ama rüyalara cok inanirim sonuc olarak balık kismettir:D

Back
X