Rüya Yorumları HAMILEYKEN RUYADA ARI GÖRMEK

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Merhabalar..
hamileyim. henuz cok yeni 2 aylik. Gece ruyamda doguma gittim, ebeye kiz dimi diyorum dogum yaptıktan sonra. Hayir olur mu erkek diyor. Drlar kiz dedi ama 9 ay boyunca nasil olur diyorum. Erkek vallahi birazdan getirirler diyor..

Dogumum cok zor geciyor 43 tane dikisin var vakumla aldılar diyorlar. Ayni oglumdaki gibi.

Sonra dogumhanede ucusan arıları görüyorum. Uc tane. Kalkip kacmaya calisiyorum fenalasiyorum dikislerim yuzunden. Yorumlarsaniz sevinirim

Son düzenleme:
Mümkün olduğunca Doktor kontrolünde olmanız gerekiyor. Çocuğa çok dikkat etmelisiniz ve kontrollerini düzenli yapmalısınız. Hatta mümkünse, imkanınız var ise bu kontrolleri iki katına veya üç katına çıkarın. Doktorunuz, çocuğunuzun gelişim sürecini mutlaka çok ama çok iyi takip etsin. Asla rehavetle hareket etmesin. Mümkün olduğunca iyi bir şekil de incelesin. Tahminim İkiz doğum yapma olasılığınız, Doktorunuzun çok dikkatli olmasını istememimin nedenlerinden biri de bu.

merhabalar. alinti yapmadığınız icin yorumunuzu simdi görüyorum. tesekkur ederim ilginize. 13 haftaligim suanda. 3. ayi gectik. ikiz olsa simdiye kadar öğrenirdik degil mi? insallah sorunsuz bir sekildr atlatirim hamileligimi tekrar sagolun

İkiz bir tahminden ibaret.. Siz ısrarla önerdiğim Doktor kontrollerini dikkate alın. Çocuğunuzun tüm fiziki yapısını çok iyi incelesin. Hatta özellikle incelemesi için özel bir görüşme talep edin. Evet İnşaallah hayırlı bir doğum gerçekleşir.

ben arıyı iyi diye biliyordum ama korktum simdi yorumunuzu zor doguma göre mi yaptiniz acaba aciklarmisiniz rica etsem

ben arıyı iyi diye biliyordum ama korktum simdi yorumunuzu zor doguma göre mi yaptiniz acaba aciklarmisiniz rica etsem
Siz rüyanız da sadece Arı görmediz.. Arı rüyanızın sonun da ve konu sadece arı değil. Mesele kolaylık zorluk meselesi de değil. Bir şeyden korkmaya da gerek yok. Sadece tedbirli olacaksınız o kadar. Normal kontrollerinizin biraz daha üzerinde bir özen gösterilmeli diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…