hamileyken sadece bebeğini değil dünyanın bütün yükünü taşıyanlar:::(((

tolerant

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
42
0
6
Ankara
sevgili arkadaşlar, 6 aylık hamileyim. bir kızım var buda erkek olacak inşallah. 4 yıllık evliyim. eşimle ailemin arasındaki çekişmeler yüzünden arada kalmaktan yoruldum tükendim.. kimse beni düşünmüyor..hamileliğimi bile unuttum nerdeyse. iki kez kanama geçirdim. Allah yavrumu korudu. kendimden fazla insanları düşündüğümü anladım..hiçbiri umrumda değilmiş gibi davranmak isityorum ama pek yapabileceğim birşey değil. babam ve annem eşimden nefret ediyor. yarın babamlar bize gelecek yine kavgalar olacak eşimle..ben ne yapacağım arkadaşlar??

Canim kendini bu kadR yipratacagini inlari ayni ortAmdA bulundurmamaya calis olmuyorsa zorlamanin alnami yok bence bende esimin ailesiyle probem yaaiyordum 2 aydir gorusmuyorum esimde rahatlAdi bende...bende 4yillik evliyim bir kizim var simdikideerkek gibi deri dr allahim yardimcin olsun canim...

sevgili arkadaşlar
ailem geldiğinde eşimin işleri vardı evde yoktu çok rahattım. güzelde vakit geçirdik bana da iyi geldi. fakat onlar gidip eşim eve geldiğinde bana çok tavırlı davranıyordu. gelene kadar hep senin babanın bana yaptıklarını düşündüm sinirden çatlıyorum falan dedi. arada banada bağırıyor devamlı sinirli davranıyor. ailemle görüşmem mutlu vakit geçirmem eşimi çok rahatsız ediyor. haklı tabi ama onlarıda atamam ki. ne yapacağımı şaşırdım bu hep böylemi gidecek. yardımlarınızı bekliyorum..

Back
X