hamileyken sınava giren var mı?

peony

Evli, Mutlu, Bebişli :)
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
118
0
46
İstanbul
Ben bu sene kpss ye girmek istiyordum iyicede hırslıydım ama Allah bana bir bebiş nasip etti . Şimdi bir bedende atıyor iki kalp :) hamile olduğumu öğrenince kpss fikrini silip atmıştım yapamam çalışamam diye ama bugün yeniden acaba yapabilirmiyim sorusu belirdi aklımda. sınav zamanı tahminimce 36. haftamda olucam nerdeyse doğurdum doğuracam gibi yani içinizden birileri ya beni caydırsın ya da olur desin nolur çünkü başkalarının görüşlerine ihtiyacım var

şimdiden teşekkürler hanımlar

insanın isteyipte yapamayacaığı şey yoktur.. eger ıstersen yaparsın gercekten.. hem sunu düsün bebiş gelınce ozelde mı calıscaksın,yoksa evde mı oturcaksın.. ama devlet kapısı bambaska.. son atamalarda gırsen bıle 2 sene bebişine bakıp işe başlıcaksınki ne mutlu sana.. benım de bebek aşkımı çözemedim.. yasakladıkca bu konu daha derınlere saplanıo.. o yuzden suan denıyoruz.. ama olursada sınawa gırcem olmazsada..ne mezunusun hangi şehir?

isteyince her kapı açılır Allahın izniyle bunu biliyorum ama hamileliğin son ayı olucak ve bu beni tedirgin ediyor. istanbul biyoloji mezunuyum. üzerine birde masterım var ama gel görki diplomalı ev hanımı oldum 1 bucuk senedir :2: mezun olur olmaz evlendim ve evliliğimin ilk yılı hep iş başvurularıyla geçti özele... ancak öyle kolay olmuyor bir yere girmek. bende kararlıydım önce iş sonra çocuk diyordum hep baktım iş kapısı açılmıyor demekki bu bir mesaj dedim ve bebiş için denemelere başladık Rabbimde çok uğraştırmadı çok şükür hemencecik veriverdi bebişimizi ancak gözden kaçırdığım bir şey varmış o da sınav takvimiymiş

üzülme canım :) hemen hemen aynı durumda olucaz.. ıkımızınde 85 alması gerekıo .. hamılelıın en zor donemlerı ılk ve son trımester denıo.. ehh burda da yoldas olucaz kısmetse.. bu sabah bı ruya gordum sınaw sonucum hamıleyım gelmıs tercıh yapıcam 80 almısım.. nasıl tedırgınım keşke dıorum bıraz daha calısıp dıkkatlı olsaymısım.. işte ööle uyandım.. eger ıcınde ufacık bı pısmanlık warsa dag olup buyur.. ne yapsan kardır.. ha bı de ewdesınkı suan ıcın buyuk awantajj.. gercı son sansımız deıl 35 e kadar yolu war.. ama bundan daha uygun olur mu şartlar bılemıorum.. birde bızım bı tandııımız 37 haftalaık malı musavırlık sınawına gırmıstı doguma 2 hafta kala.ama cok azmetti. sıralara sıgamadım dedı :) ama kazandı canımm.. bize örnek olsun :)

iyi bir örnek çok sağol ya içime su serptin bir nebzede olsa rahatlattın inşallah hayırlısıyla başarırız

bence hırsını hiç kaybetme, umarım nasibiyle gelir ve kucağında iken ataman olduğunu öğrenirsin. ben kpssye değil ama üniv. ilk çocuğumda 4sınıf sınavlarıma karnım burnumda girmiştim. hiç zorluk geçmedim. şimdi ise 2 bebeğim 52 günlük kpss'ye hazırlanıyorum. inan benim işim daha zor. hali hazırda emeklerini boşa harcama, gir sınavına. umarım iyi bir puan alıp yerleşirsin. başarılar...

Kpss sınavına girmiştim bende hevesini kırmak istemiyorum ama belki son günlerin verdiği sıkıntıyla çok zorlanmıştım

neden böyle düşünüyorsun bende girdim kpss ye kazandım memur oldum ve iyikide oldum şartları çok iyi ve güzel şimdi ikinci çocuğuma hamileyim olsun sen gene gir iyiysen ama hamileyken ehliyette giedim kazandım açık üniversite sınavlarına girdim oda iyi sende yapabilirsin bu sene olamzsa seneye gir hayırlısı

36. gaftayı okumamıştım tabiki gir ewğerde hırslı ve çalıştıysan ne güzel
bir bayan her zaman kendi ayakalarının üzerinde durmaalı

olsun çalışmak zorunda değilsin nasıl mutlu oluyorsan öyle yap ben kpss sınavındayken kadın doğurdu doğuracak sınava geldi eee kazanırsan nasıl gidicen dedim olsun anneme yada bakıcıya bırakırım demişti ama şundan eminim şimdi çalışmıyorsan bebeğin oldumu hiç çalışamazsın çünkü kıyamayacaksın bırakmaya aman bşy olur diye korkacaksın kim olursa olsun güvenmeyeceksin iyi bakarlarmı diye ben kızımda yaşadım sonra alıştım ama kim olursa olsun en iyi şekilde de baksalar anne'nin yerini tutmaz benim kızımı babannesi bakıyor ama ben oldum mu kimseyi görmez kızım bunları sende yaşıcaksın çok güzel bir duygu anne olmak tüm isteyenlere versin rabbim

merhaba arkadaşım seni caydırmayacağım çünkü bu gün bende Allah nasip kısmet ederse hamiş olarak kpss sınavına girmeye karar verdim herşey yolunda giderse inşallah 8 aylık olacağız sınav tarihinde girmeyi düşünüyorum doktorumdan raporda alacağım wc ihtiyacım olursa diye gireceğim sınava sağlık sorunum olmazsa tabii bebişin hayırlı olsun arkadaşım umaqraım herşey yolunda gider

ohh çoğalıyoruz arkadaslar.. gebe halıyle tarlada calısan nınelerımzden tutun , çocukta yaparım karıyerde dıyen neslımıze kadar.. TÜRKÜZ, DOĞRUYUZ,ÇALIŞKANIZ... ayy nasıl gaza geldımmm :))

aslında pekde çalıştım sayılmaz ama bu kalan süre bana yeter :) ondan korkmuyorumda sınavda rahat edemem diye korkuyorum emeğim boşa giderse üzlürüm diyorum. iş iş diye ölüyorum. ben evde duracak bir kadın değilim öyle bir kişiliğim yok ama bebişim olunca onu başkasına bırakmayıda istemiyorum. çevremde çok var böyle annesi ya da kayınvalidesi bakan ama çocuklarıda mutsuz kendileri de. hiç bir iletişim anne-çocuk iletişimi gibi olmuyor.

bu arada rapor alınca tuvalet için izin verecekler mi ki? bu hiç aklıma gelmemişti eğer öyle birşey varsa bende yaparım :)

yarından itibaren sıkı bir çalışma bekliyor beni

hadi hep beraber başaralım bu işi

benim hamileliğim 20 gün önce sonlandırıldı maalesef...ama eğer bebeğim sağlıklı olsaydı sınav zamanında hemen hemen seninle aynı olacaktık ve ben girecektim sınava çok düşünmüştüm girim mi girmeyeyim mi diyee sonunda eşim en kötü ihtimal bir problem yasarsan çıkarsın sınavdan belki de allah yardım eder çok rahat geçirirsin sansını dene ben seni kapıda bekleyecm deyince kesin kararımı vermiştim ama allah nasip etmedi...şimdi dahada hırslandım iktisat mezunuyum bende senin gibi diplomalı ev hanımıyım:))

sınava girerken karnımda minik bir meleğimin olup bana şans getirmesini diliyor ve öğle dua ediyorummm..
seninde vazgeçmeyip gireceğinden emin olduğumdan şimdiden bbbbbbbbbboooooooooolllllllll şanslarrrrrrrr diliyorum

merhabalar ben sınava hamileyken girdim yardımcı oluyorlar.. ve çok da kısmetli oluyor kazandım ve atamam oldu

cnm bnm ablam 2008 de sınava 8 aylık hamilyken girdi yaz günü sıcak vücudun ödemi felan çok zorlandı yazıkkkk kıyamam bebekte rahat etmemiş sürekli kıpırdamıss yani kısaca birazcık zorlandı

bebişin için çok üzüldüm canım Allah hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallah. bende bebişlerimizin bize şans getireceğini düşünüyorum tabi rahat bir şekilde geçirebilirsek :)

merhabalar ben sınava hamileyken girdim yardımcı oluyorlar.. ve çok da kısmetli oluyor kazandım ve atamam oldu

inşallah olurlar yoksa dayanamam çıkarım

sınava hamiş hamiş girecek olanlardan biri de benimbenimde sınav zamanı bebeğim 8 aylık olacak(allah nasip ederse)..ben en çok tuvalet ihtiyacım olursa diye korkuyorum.doktor raporu almak bunun için yeterlimi arkadaşlar:44:malum 2010 da çıkan onca sansasyondan sonra izin verirler umarım

bende hamileyken sınava girenlerdenim....... okulum bitmişti ama mezun olmak için 2 dersim vardı ben istanbulda oturuyorum ama okul izmitteydi :) vizelerde 6 buçuk finalde 8 buçuk ve bütünlemede de 9 aylık hamileydim herkes doğuruyo taklidi yapta sınav kaynasın diyordu:) zaten sınavdan çok kısa zaman sonrada doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…