Ben bu sene kpss ye girmek istiyordum iyicede hırslıydımama Allah bana bir bebiş nasip etti . Şimdi bir bedende atıyor iki kalp :) hamile olduğumu öğrenince kpss fikrini silip atmıştım yapamam çalışamam diye ama bugün yeniden acaba yapabilirmiyim sorusu belirdi aklımda. sınav zamanı tahminimce 36. haftamda olucam nerdeyse doğurdum doğuracam gibi yani içinizden birileri ya beni caydırsın ya da olur desin nolur çünkü başkalarının görüşlerine ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler hanımlar
isteyince her kapı açılır Allahın izniyle bunu biliyorum ama hamileliğin son ayı olucak ve bu beni tedirgin ediyor. istanbul biyoloji mezunuyum. üzerine birde masterım var ama gel görki diplomalı ev hanımı oldum 1 bucuk senedir :2: mezun olur olmaz evlendim ve evliliğimin ilk yılı hep iş başvurularıyla geçti özele... ancak öyle kolay olmuyor bir yere girmek. bende kararlıydım önce iş sonra çocuk diyordum hep baktım iş kapısı açılmıyor demekki bu bir mesaj dedim ve bebiş için denemelere başladık Rabbimde çok uğraştırmadı çok şükür hemencecik veriverdi bebişimizi ancak gözden kaçırdığım bir şey varmış o da sınav takvimiymiş
Ben bu sene kpss ye girmek istiyordum iyicede hırslıydımama Allah bana bir bebiş nasip etti . Şimdi bir bedende atıyor iki kalp :) hamile olduğumu öğrenince kpss fikrini silip atmıştım yapamam çalışamam diye ama bugün yeniden acaba yapabilirmiyim sorusu belirdi aklımda. sınav zamanı tahminimce 36. haftamda olucam nerdeyse doğurdum doğuracam gibi yani içinizden birileri ya beni caydırsın ya da olur desin nolur çünkü başkalarının görüşlerine ihtiyacım var
isteyince her kapı açılır Allahın izniyle bunu biliyorum ama hamileliğin son ayı olucak ve bu beni tedirgin ediyor. istanbul biyoloji mezunuyum. üzerine birde masterım var ama gel görki diplomalı ev hanımı oldum 1 bucuk senedir :2: mezun olur olmaz evlendim ve evliliğimin ilk yılı hep iş başvurularıyla geçti özele... ancak öyle kolay olmuyor bir yere girmek. bende kararlıydım önce iş sonra çocuk diyordum hep baktım iş kapısı açılmıyor demekki bu bir mesaj dedim ve bebiş için denemelere başladık Rabbimde çok uğraştırmadı çok şükür hemencecik veriverdi bebişimizi ancak gözden kaçırdığım bir şey varmış o da sınav takvimiymiş
benim hamileliğim 20 gün önce sonlandırıldı maalesef...ama eğer bebeğim sağlıklı olsaydı sınav zamanında hemen hemen seninle aynı olacaktık ve ben girecektim sınava çok düşünmüştüm girim mi girmeyeyim mi diyee sonunda eşim en kötü ihtimal bir problem yasarsan çıkarsın sınavdan belki de allah yardım eder çok rahat geçirirsin sansını dene ben seni kapıda bekleyecm deyince kesin kararımı vermiştim ama allah nasip etmedi...şimdi dahada hırslandım iktisat mezunuyum bende senin gibi diplomalı ev hanımıyım:))
sınava girerken karnımda minik bir meleğimin olup bana şans getirmesini diliyor ve öğle dua ediyorummm..
seninde vazgeçmeyip gireceğinden emin olduğumdan şimdiden bbbbbbbbbboooooooooolllllllll şanslarrrrrrrr diliyorum
merhabalar ben sınava hamileyken girdim yardımcı oluyorlar.. ve çok da kısmetli oluyor kazandım ve atamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?