- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Kızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzanmak sıkıntılı. birine yaptıramazmısın :/Kızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?
Kolunuzu çok uzatmadan oraya buraya uzanmaya çalışmadan silmeniz zarar vermez Allah'ın izniyle.
Yükseklere çıkmayın birde baş dönmeniz olabilir.
Aşağıları hallet üstleri eşin yapsın![]()
Eşimizin eline malzemeleri verip nerelerinin silinmesi gerektiğini söylüyoruzKızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?
uzanmak sıkıntılı. birine yaptıramazmısın :/
Kızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?
Hafta sonu 1 saatte mi ayıramıyor? Olmadı bi yardımcı çağırın Doğumdan önce köşe bucak temizleyiversin heryeri.Eşim çok yoğun çalışıyor ailemde burada değil is başa düşüyor sanırımyavaş yavaş dikkatlice yapmaya caliscam
Ben dün sildim dikkatli davrandım bişey olmadı herkes kendini bilir rahatsız olduğunuz noktada birakirsinizKızlar mutfak dolaplarıni silmek istiyorum ama endişeliyim biraz 24 haftalık hamileyim sizce bir sorun olur mu? Hamileyken. Temizliği nasıl yapıyorsunuz?
Kadin tutun , ben o zamanlar biraz temizlik hastasiydim.Digerlerinde kadin tuttum.Is falan yapmayin .Yasadigim korku ve pismanlik cok kotu, bir sey olsa bende kendimi suclardim.Seni korkutmak istemem ama ilk hamileligimde mutfak dolaplarini sildikten sonra bebegimin hareketleri yavaslamisti ve iki gun sonra 37 haftalik hamileyken aniden suyumun gelmesiyle dogum yaptim.Bilmiyorum is yaptigim icin mi oldu ama korkudan esime soylememistim.Bir sey olsaydi herkes dolaplari sildigin icin oldu derdi eminim.
1 ay bekleyiversin dolaplar nolcak sanki pislikten çökcekmiMaalesef yardım edecek kimse yok
Temizlikçi gelecekti onunda cenazesi var 1 ay gelemicek
Valla birak mutfak dolaplari bir ay daha beklesin derim. Neticede ya sandalyeye vikacaksin ust kat icin ya tezgaha riske degmez.Maalesef yardım edecek kimse yok
Temizlikçi gelecekti onunda cenazesi var 1 ay gelemicek
Yok bisey olmaz. Ben dolap silerken duser vs diye dedimBende 13 haftalik hamileyim bende cam kapı banyo mutfak giriştim napim yapacak kimsem yok korktum simdi ya bir şey olduysa bebeğime offf bir şey olsa bi belirti olurdu değil mi kizlar![]()