- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Evet canım kızın 10 senedir denemediği tedavi kalmadı 10 kez tüp bebek denedi çocuğu olmadı bidahaAyy gercek mi bu yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kızın 10 senedir denemediği tedavi kalmadı 10 kez tüp bebek denedi çocuğu olmadı bidahaAyy gercek mi bu yaa![]()
Evet cnm başka hiçbişey çıkmamış bebekte bağları kopmuşÇok kötü yaaa allahim kimseye göstermesin yani bi yer silmeyle mi oldu alla alla korktum ya![]()
Allah korusun yaaEvet canım kızın 10 senedir denemediği tedavi kalmadı 10 kez tüp bebek denedi çocuğu olmadı bidaha
Mutfak dolapları bir ay pis duruversin. Sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil. Yetiştiğiniz yerleri silin ama yükseklere dokunmayın benceMaalesef yardım edecek kimse yok
Temizlikçi gelecekti onunda cenazesi var 1 ay gelemicek
hamılelık hastalık degıldır, dıkkatlı davrandıktan sonra ve rısklı bır gebelık durumu soz konusu degılse her iş yapılır, ayrıca temizlik yapıpta deterjana boğulmuyoruz herhalde makul ölçüde temizlik maddesi kullanıyoruz her daim...Ne güzel akıl veriyorsunuz..
Size tesadüfen Allah yardım etmiş de bir şey olmamış. Temizlik hamileye gayet de ağır bir iştir. Bir defa doktorlar sakın kimyasal soluma uzak dur derler. Siz bebeğinizi düşünmemişsiniz herkes de mi öyle yapsın?
Hep de çıkar biri 'aaa eskiler tarlada çalışıyormus ne olcakmış?' deyiverir zaten.
Hareket iyidir derken yürüyüşten, makul sayıda merdiven çıkmaktan, hamile pilatesinden bahsederler. Deli gibi bir yerleri ovmaktan değil..
hamılelık hastalık degıldır, dıkkatlı davrandıktan sonra ve rısklı bır gebelık durumu soz konusu degılse her iş yapılır, ayrıca temizlik yapıpta deterjana boğulmuyoruz herhalde makul ölçüde temizlik maddesi kullanıyoruz her daim...
ve evet hareket ıyıdır, ben bu kadar işlendim hiç yorulmadım hiçte bir sıkıntı yaratmadı bende hatta çok kolay bir doğum yaptım ..
yahu hamileyken deterjan kullanılır mı mutfak temizlemek için. ben normalde bile krize giriyorum. ne solusan bebeğe gidiyor. ha sigara ha çamaşır suyu.hamılelık hastalık degıldır, dıkkatlı davrandıktan sonra ve rısklı bır gebelık durumu soz konusu degılse her iş yapılır, ayrıca temizlik yapıpta deterjana boğulmuyoruz herhalde makul ölçüde temizlik maddesi kullanıyoruz her daim...
ve evet hareket ıyıdır, ben bu kadar işlendim hiç yorulmadım hiçte bir sıkıntı yaratmadı bende hatta çok kolay bir doğum yaptım ..
valla temizlik yapacagım dıye camasır suyuna yag coze bulanan bırı ıse konu sahıbı bırsey dıyemem ama uzaktan sıkıp solumamaya ozen gosterıp ıslak bır bezle ıkı dolap kapagı sılmek ve kurulamak cok zor bır ıs degıl, sandalye kısmı dedıgım gıbı saglam ıse ve sızde dengelı hareket edersenız sıkıntı olmaz zaten o zaman sarkmanıza yada uzanmanıza gerek kalmadan ısınızı halledebılırsınız, bana sahsen doktorum hıc bu tar yasaklar koymadı tek yasagım ılk uc ay agır kaldırmak, son ıkı ayda cınsel ılıskı ıdı....Hamilelik hastalık değildir sözünü savunacak bir kişi de benimdir. Bence siz bu sözü çok yanlış anlamışsınız. Doğum iznime çıkana kadar çalıştım, asansör yerine merdiven kullandım. Allah'a şükür kolay bir hamilelik geçirdim. 10. haftada kanama geçirmeme rağmen risk ortadan kalkınca ben de tüm işlerimi yaptım -ama parantez açıyorum evde her işimi kendim görmedim- yapabileceklerimi yaptım. Ve bunların içinde hamile için tehlikeli olacak mutfak temizlemek yoktu..
Doktorların dediğine mi size mi inanacağız? Temizlik söz konusu olunca kadınların ne kadar abartacağını bildiği için doktorlar yasak der. Bu kadar basit. Çamaşır suyu solumak temas etmek, hele hele mutfak temizlerken olmazsa olmaz yağ-çöz solumak direk bebeği etkiliyor.
Tavsiye verirken biraz dikkatli olmakta fayda var. Özellikle bu kişi can taşıyorsa. Cahil biri size uyabilir mazallah..
İnşallah konu sahibi de böyle bir cahillik etmemiştir.
ne kullanacaksınız pekı karbonat sırke falan mı bende onlardan rahatsız oluyorum sahsen... ıkı damla deterjandan bırsey olmaz o kadarda evham yapmayın , bızde hamıle olduk dogum yaptık olmedık yanı, asırı deterjan bagımlısı tıpler zaten mevzu bahıs degıl su an ama normal brı temızlıkte bazı seylerde olmazsa olmazdır.yahu hamileyken deterjan kullanılır mı mutfak temizlemek için. ben normalde bile krize giriyorum. ne solusan bebeğe gidiyor. ha sigara ha çamaşır suyu.
konu sahibi sanada silme dolap dedik yine bildiğini okumuşsun ee ne yordun o zaman bizi![]()
kullanmayacaksınız direk.ne kullanacaksınız pekı karbonat sırke falan mı bende onlardan rahatsız oluyorum sahsen... ıkı damla deterjandan bırsey olmaz o kadarda evham yapmayın , bızde hamıle olduk dogum yaptık olmedık yanı, asırı deterjan bagımlısı tıpler zaten mevzu bahıs degıl su an ama normal brı temızlıkte bazı seylerde olmazsa olmazdır.
valla sırf su da ne yazıkkı bazı kırlırı temızlemıyor hem ıs sadece temızlıkle bıtmıyor kı amasır bulasık hepsınde deterjan ve turevlerı kullanılıyor , sahsen bedenım kadar gıydıgım kıyafet yemek yedıgım tas ve evımde temız olmalı ve bazı malzemeler olmadan benım ıcın temızlık yapmanın bır anlamı yok, sız kullanmazsınız olur bıter hayat sızın ama ben kullandım her ısımıde yaptım ıyıkıde yaptım benımkendı adıma bır sıkayetım yok ...kullanmayacaksınız direk.
iyide sizin kendi adınıza sorun olmaması herkese bu aklı verebileceğiniz anlamına gelmez ki. ben hamile iken uyuşturucu kullandım bebeğime bir şey olmadı sende kullan bir şey olmaz demekten farkı yok bu durumun. karşınızda ki kadını durup dururken riske sokuyorsunuz. neyse uzatmaya gerek yok zaten konu sahibi halletmiş sorununu size iyi temizlikler. bende yan gelip yatmaya piremsesliğe devama hayde..valla sırf su da ne yazıkkı bazı kırlırı temızlemıyor hem ıs sadece temızlıkle bıtmıyor kı amasır bulasık hepsınde deterjan ve turevlerı kullanılıyor , sahsen bedenım kadar gıydıgım kıyafet yemek yedıgım tas ve evımde temız olmalı ve bazı malzemeler olmadan benım ıcın temızlık yapmanın bır anlamı yok, sız kullanmazsınız olur bıter hayat sızın ama ben kullandım her ısımıde yaptım ıyıkıde yaptım benımkendı adıma bır sıkayetım yok ...
sız yan gelıp yatın tadını cıkarın ne dıyım kı![]()