Hamileyken Tetanoz aşısı yaptırıp bebeğini kaybeden var mı?

CanCanGul

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
7
0
6
İstanbul
2011 yilinda hamileligimin 30. Haftasinda ultrason muayenesinde bebekte bağırsak tıkanıklığı olduğunu gördük. 33. Haftada bebeğin kalbi durdu. Zor zamanlar yasadık. Ama bir ay once yeniden mutlu bir haberle sevindik. Ne yazık ki bu mutluluk da 3 gun once hüzne dönüştü. Bebeği kaybettik.

Dün bir arkadaşımın tanıdığının da aynı zamanda hamile olduğunu, ve bebeğin beynindeki bir problem yüzünden bebeği kaybettiklerini, yaptıkları araştırmada o yılda saglık ocağında vurulan TETATOZ asisindaki bir bozukluğun buna sebep olmuş olabileceğini öğrendim.

Ben de biraz araştırma yaptim. Kısaca öğrendiklerim söyle: kötü niyetli birileri, kisirlastirmak istedikleri kadınlara vurulmak uzere hcg içeren tetanoz aşısı üretmişler. Normal şartlar altında gebelikte salgılanan hcg hormonu tetanoz toksoidle birlesince kısırlığa sebep oluyormuş. Gebelikte de bebeğe zarar veriyor olabilir.

Buna benzer problem yaşayan ya da boyle tanidiklari olan var mi aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…