Hamileyken uğradığım şiddet

sareehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
199
165
53
36
Merhaba arkadaşlar bunları anlatmaktan gerçekten utanıyorum üç yıllık evliyim ve dört aylık hamileyim kk ye üye olma amacım hamilelikle ilgili paylaşımlarda bulunmaktı ama kendimi bdv de buldum öyle sevinmiştim ki bir evladım olacağını öğrenince.
inişli çıkışlı bir evliliğim olsa da böylesi hiç olmamıştı saçma sapan bir sebebe sinirlenip üstüme yürüdü sanki içine şeytan kaçmış gibi bir anda ne olduğunu anlayamadım gözü döndü hakaretler küfürler tekme tokat girişti karnıma bile vurdu telefonu elime aldım polisi aramak için telefonu elimden aldığı gibi yere fırlattı daha sonra sakladı
ertesi gün aniden sancılandım iş yerindekiler eşimi aradı geldi hastaneye gittik serum falan takıldı bir sebep bulamadılar muhtemelen stresten oldu diye düşünüyorum hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti neymiş uzatmayacakmışım hala kendini haklı görüp özür bile dilemeden hayatına devam ediyor baktım ki. O gün akşam kayınvalidemleri aradım dedim böyle böyle bana yaptıklarını attığı dayağı anlattım çok sinirlendi onlarda hemen çıkıp geldiler Evden kovdu annesini kadın gitmedi 4 gün kaldı bu sürede konuşmadım evde iki yabancı gibi yaşadık İşten gelince kendini yatak odasına kitledi üstünü çıkarmış yerlere atmış yemiş içmiş çöplerini odanın ortasına atmış akşamda annesine niye toplamadı diyormuş amacı ona koşulsuz hizmet etmem bunun için evlenmiş sanki ben hep salonda yattım cuma günü de kayınvalidemlere geldim bugünde burda kalıp yarın annemlere gideceğim onların hiçbir şeyden haberi yok ama her şeyi anlatacağım biliyorum bana destek olmayacaklar yuvan yıkılmasın diyecekler hamilesin diyecekler arkamda durmayacaklar ama evladım doğunca ya onada şiddet uygularsa o zaman ne yaparım ben nasıl yaşarım güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var

O bir şey olmamış gibi davranmış ama ilk etapta sen de öyle yapıtın zannettim. Işe gitmişsin filan. Sonradan okudukça rahatladım biraz. Ne kadar vicdansizmis eşin. Insan nasıl vurur hamile kadına? Sonrasında yaptığı da çabası. Çalışıyorsun zaten. Sakin böyle devam etme

Ailene kararli olduğunu belirt. Netim dönemem cenazem mi çıksın o evden öldürecekti de. Siz çocuğa bakarsiniz ben çalışırım az büyüsün size yük olmayiz de. Yaparsin ikna edersin. Donsem mi emin degilim gibi davranirsan git çocuğun var derler ama kesin dönmüyorum dersen kararina saygi duyarlar yada konusur konusur susarlar. Anandan babandan işittiğin laf yine elin adamindan dayak yemekten iyidir.

Karnına vurdu ve sen özür dilemesinimi bekliyorsun ahh.. ya bisey olsaydi bebeğine? aslında yapilacak sey çok basit, darp raporu alıp bosanma davasi acmaktı.
Eğer bu defa affedersen (gerci yaptığına pişman bile değil) devamı gelecek emin ol.. çalışıyorsun ne güzel, seni hizmetci gibi gören siddet uygulayan bu adami affetme

Lütfen ama lütfen boşanın. Sakın korkmayın. Doğumdan sonra çocuğu elinizden almakla tehdit eder. Doğumdan önce kurtulmanız şart. Çocukla mevcut düzenden ayrılmak çok daha zor. Zaten çalışıyorsunuz. Doğuma kadar bir düzen kurarsınız iyi kötü. Ama kucağınızda bebekle ailenizide belki ikna edemezsiniz. O yüzden şuan vereceğiniz karar çocuğunuzun hayatını değiştirecek. Ben eminimki eşiniz tekrar yapıcak bunu. Tavırları çok net. Doğumdan sonra hiç birşey iyiye gitmez. Bebeğin sizin elinizi kolunuzu bağladığını farkedince neler yapar bir düşünün o yüzden ailenizi falan da boşverin küçücük bir ev ikinci el eşya ve yeni bir düzen kurun evladınız için. Evet zor olucak ama. Bir sene sonra ki pişmanlığınızın yanında bu zorluk hiç kalır. Allah yardımcınız olsun dualarımdasınız 🤲

O bir şey olmamış gibi davranmış ama ilk etapta sen de öyle yapıtın zannettim. Işe gitmişsin filan. Sonradan okudukça rahatladım biraz. Ne kadar vicdansizmis eşin. Insan nasıl vurur hamile kadına? Sonrasında yaptığı da çabası. Çalışıyorsun zaten. Sakin böyle devam etme
Birde annesine diyorki canımı yakacak şekilde vurmamış konttollü vurmuş söyledikleri yaptıkları gerçekten sağlıklı bir insanım yapacağı bir şey değil

kesin karqrini ver iyici düsün cnm rabbm yardmcn olsn bilmiyrki aslnda nasil bi nimetle mukafatlandirmis rabbim sizi bi evlatla bu hasretin ne demek oldugunu bilse sacinin 1 teline dokunmaktan kacinirdi allah islah eylessin cok uzulduk bebegin ve senin icin

Karnına vurdu ve sen özür dilemesinimi bekliyorsun ahh.. ya bisey olsaydi bebeğine? aslında yapilacak sey çok basit, darp raporu alıp bosanma davasi acmaktı.
Eğer bu defa affedersen (gerci yaptığına pişman bile değil) devamı gelecek emin ol.. çalışıyorsun ne güzel, seni hizmetci gibi gören siddet uygulayan bu adami affetme
Diyorum ki sen beni kendine eş değil hizmetçi almışsın kocaya hizmet etmek hizmetçiliğe mi giriyormuş annesine diyor kaç kere gömleğimi ütülemiş oysaki üç defa kendisi ütülerse beş defa ben ütülüyorum nankör

Sadece cani ve arsiz degil ayni zamanda suclu. Hamilesiniz ve karniniza vuruyorsa kasten adam oldurmek sucuna dahil olmus durumda ve bu vahset boyle devam eder.

Cikarin hayatinizdan bu pisligi.
İnkar ediyor karnıma vurmamış ben nereme vurduğunu bilmiyorum sanki bilerek o u kışkırtmışım dayak attırmışım kendime amacım onu boşayıp tazminat almakmış akıl sağlığı yerinde olan bi insanın düşüneceği şeyler mi bunlar

İnkar ediyor karnıma vurmamış ben nereme vurduğunu bilmiyorum sanki bilerek o u kışkırtmışım dayak attırmışım kendime amacım onu boşayıp tazminat almakmış akıl sağlığı yerinde olan bi insanın düşüneceği şeyler mi bunlar

Sasirmadim ben. Bu adamdan her sey beklenir.

Ruh hastasi...ailenize tum uuyguladigi fiziksel ve psikolojik siddeti detaylariyla anlatin. Acik kapi birakmayin. Ozur dilese affedecekmis gibi durmayin. Siz bitti dedikten sonra hic kimse bsy yapamaz. Kararli olun. Cocugunuzu o manyakla ayni ortamda buyutmeyin.

Ruh hastasi...ailenize tum uuyguladigi fiziksel ve psikolojik siddeti detaylariyla anlatin. Acik kapi birakmayin. Ozur dilese affedecekmis gibi durmayin. Siz bitti dedikten sonra hic kimse bsy yapamaz. Kararli olun. Cocugunuzu o manyakla ayni ortamda buyutmeyin.
İşin garibi kendini haklı görüp beni suçlu görüyor olması neden yemişim o dayağı kendimi sorgulayacakmışım bırak özür dilemeyi bir gram pişmanlık belirtisi yok

Birde annesine diyorki canımı yakacak şekilde vurmamış konttollü vurmuş söyledikleri yaptıkları gerçekten sağlıklı bir insanım yapacağı bir şey değil
Allah onu ıslah etsin. Kimsenin derdine ağlamadım burada ama sen beni ağlatacaksın çok üzüldüm.

Yukarda bir arkadasda soylemis cocuk olmadan bosanmalisiniz eger cocuktan sonra bosanmak isterseniz cocugu almakla sizi tehtid edecektir.
Bu olay affedilecek bir sey degil hamile iken karniniza vurmak ne demek allah askina bu resmen cinayete tesebbus.
Ne kadarlik hamilesiniz?

Ha kendince terbiye etmek icin vurmus göz korkutmus yani öyle mi.... laflara bak yarabbim.
Calisiyomussun bi dk bile durma iyi yapmışsın evi terkederek. Kim ne derse desin dönme kararindan adam pisman bile değil..

Seni suçlu göstermeye çalışmasını dinleme. Gidip darp raporu al o evde kalma. Ailen ayrılmanı istemese de en azından orda can güvenliğin vardır. Allah yardımcın olsun. Bu dayağın çok fena devamı gelecek bundan emin olabilirsin. Hakettiğini, kendini bilerek dövdürdüğünü düşünen adama hiç birşey anlatamazsın.

Back
X