- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu oyle bir yaziyorsunuz ki hayret ediyorum.Tehdit etse de onemli degil. Çene yorduguyla kalir. Istedigi kadar tehdit etsin. Istedigi kadar cocugu one surerek bosanmaya dirensin. Gecinmeye gonlu olan adam gibi davranirdi esine. Bosaninca gorur boyle tipler kusu sıkı salkadigini. Gucu anca karisina yeter boyle tiplerin. Konu sahibi kararli olup gerekeni yaparsa adam da boyunun olcusunu alir.
Umarım kararından vazgeçmezsin ve boşanırsınMerhaba arkadaşlar bunları anlatmaktan gerçekten utanıyorum üç yıllık evliyim ve dört aylık hamileyim kk ye üye olma amacım hamilelikle ilgili paylaşımlarda bulunmaktı ama kendimi bdv de buldum öyle sevinmiştim ki bir evladım olacağını öğrenince.
inişli çıkışlı bir evliliğim olsa da böylesi hiç olmamıştı saçma sapan bir sebebe sinirlenip üstüme yürüdü sanki içine şeytan kaçmış gibi bir anda ne olduğunu anlayamadım gözü döndü hakaretler küfürler tekme tokat girişti karnıma bile vurdu telefonu elime aldım polisi aramak için telefonu elimden aldığı gibi yere fırlattı daha sonra sakladı
ertesi gün aniden sancılandım iş yerindekiler eşimi aradı geldi hastaneye gittik serum falan takıldı bir sebep bulamadılar muhtemelen stresten oldu diye düşünüyorum hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti neymiş uzatmayacakmışım hala kendini haklı görüp özür bile dilemeden hayatına devam ediyor baktım ki. O gün akşam kayınvalidemleri aradım dedim böyle böyle bana yaptıklarını attığı dayağı anlattım çok sinirlendi onlarda hemen çıkıp geldiler Evden kovdu annesini kadın gitmedi 4 gün kaldı bu sürede konuşmadım evde iki yabancı gibi yaşadık İşten gelince kendini yatak odasına kitledi üstünü çıkarmış yerlere atmış yemiş içmiş çöplerini odanın ortasına atmış akşamda annesine niye toplamadı diyormuş amacı ona koşulsuz hizmet etmem bunun için evlenmiş sanki ben hep salonda yattım cuma günü de kayınvalidemlere geldim bugünde burda kalıp yarın annemlere gideceğim onların hiçbir şeyden haberi yok ama her şeyi anlatacağım biliyorum bana destek olmayacaklar yuvan yıkılmasın diyecekler hamilesin diyecekler arkamda durmayacaklar ama evladım doğunca ya onada şiddet uygularsa o zaman ne yaparım ben nasıl yaşarım güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ben de diyorum ki hamileyken bosaninca velayetle ugrasilmiyor mu? Emin misin?Yahu oyle bir yaziyorsunuz ki hayret ediyorum.
Ben ne yazmisim bir okuyun anlamaya calisin.
Konu sahibine dedim ki siddete maruz kalmissin hamileymissin bu arada bosan uzatma ki ilerde cocuk olduktan sonra bir de velayetle ugrasmak zorunda kalma yani cocugu senden alirim gibi tehditlerle karsilasmazsin cunku simdi bosanirsa ilerde cocuk icin bu adam hicbir sekilde soz sahibi olamayacak..
Kotu mu demisim yanlis mi demisim? yok tehdit etse ne olurda bilmem ne de iyi tamam simdi bosanmasin 7 ay sonra cocugumu benden almakla tehdit ediyor ben nasil bosanicam cocugum babasiz ne yapar diye konu acar burda hep birlikte digerlerini okudugumuz gibi okuruz...
Sanki ben cocugu alir demisim gibi bu sekilde.yazmaniz cok ilginc gercekten kimse ona boyun egsin demiyor ben de demiyorum diyecek son kisi benimmm..
Neyse siz bence gidin bana yazmayin polemik yasayabileceginiz baska birine yazin bana da yazmadigim dusunmedigim seyler uzerinden sanki oyleymis gibi hayal urunu seyler yazmayin...
Ben burda kimseyle tartismak istemiyorum sizde bir daha yazmayin...
Aklıma benim kv geldi. Benimkide öyle saçma sapan nasihat verir. Kocandır kır dizini otur diye. Bi gün bana dediki kocalık yapıyor evine ekmeğini getiriyor daha ne istiyorsun? Herşey sanki seks ve para. Saçma saçma he he dedim geçtim. Tabi ki bizde şiddet gibi bişey olmadı ama olsa yine öyle der eminim. O yüzden asla hiç bişeye kayınvalidenin şahit olmaması gerek çünkü ne olursa olsun kendi bebesi haklı. İnandıramazsın mümkün değil.Kendisi de kayınpeder den bu yaşında hala dayak diyor biliyomusunuz bana diyor ki kızım sen alttan al bayanlar herzaman sabreder Sen sabrettin de ne oldu dedim 58 yaşında hala dayak yiyorsun ayrılmadın sabrettin peki çocuklarının psikoloji normal mi oğlun bu haldeyse sizin sayenizde dedim.Ben her zaman mutsuz olmadım bi gün kötüysem iki gün iyiydik diyor kendini kandırıyor aklınca oğlunu savunmuyor ama bence benim alttan alıp barışmamı bekliyor ne yapayım peki bana bir yol göster dayak yiyip oturayım mı bu son olmayacak biliyorum dedim ben çaresizim diyor
Benim bildigim ugrasilmiyor.Ben de diyorum ki hamileyken bosaninca velayetle ugrasilmiyor mu? Emin misin?
Senin kafan iyi mi? Amma saptirdin yahu...Benim bildigim ugrasilmiyor.
Ayrica siddete ugramis bir kadinin bosanmak icin hemen bir seyler yapmasi gerekmiyor mu?
Mesela gidip darp raporu alip biran once dava acmasi dogru degil mi?
Hamileliginin geri kalan kismini dayak yiyerek mi gecirsin derdiniz ne yanlis anlamisim sizi demek bu kadar zor olmamali?
Savundugunuz sey cocuk olana kadar dayak yesin cocuk olduktan sonra bosanmasi mi?
Sizin gibi insanlarla ugrasilmaz gercekten konuyu saptirmak icin her seyi soylersiniz size laf yetistiremicem bu da son yazisim bol bol yazin byes..
Bu arada ben bosanmis biriyim. Bana mi bosanmayi anlatiyorsun?Benim bildigim ugrasilmiyor.
Ayrica siddete ugramis bir kadinin bosanmak icin hemen bir seyler yapmasi gerekmiyor mu?
Mesela gidip darp raporu alip biran once dava acmasi dogru degil mi?
Hamileliginin geri kalan kismini dayak yiyerek mi gecirsin derdiniz ne yanlis anlamisim sizi demek bu kadar zor olmamali?
Savundugunuz sey cocuk olana kadar dayak yesin cocuk olduktan sonra bosanmasi mi?
Sizin gibi insanlarla ugrasilmaz gercekten konuyu saptirmak icin her seyi soylersiniz size laf yetistiremicem bu da son yazisim bol bol yazin byes..
Kendiside yanımdaydı aklıma gelmedi değil ama utandım o an doktorda hep gittiğim tanıdık doktordu
Annesini takdir ettim size baya sahip çıkmışBirde annesine diyorki canımı yakacak şekilde vurmamış konttollü vurmuş söyledikleri yaptıkları gerçekten sağlıklı bir insanım yapacağı bir şey değil
Ya o çocuk engelli kalırsa? Görme engelli ve sağır doğma ihtimali oluyor biliyorsunuz değil mi?Merhaba arkadaşlar bunları anlatmaktan gerçekten utanıyorum üç yıllık evliyim ve dört aylık hamileyim kk ye üye olma amacım hamilelikle ilgili paylaşımlarda bulunmaktı ama kendimi bdv de buldum öyle sevinmiştim ki bir evladım olacağını öğrenince.
inişli çıkışlı bir evliliğim olsa da böylesi hiç olmamıştı saçma sapan bir sebebe sinirlenip üstüme yürüdü sanki içine şeytan kaçmış gibi bir anda ne olduğunu anlayamadım gözü döndü hakaretler küfürler tekme tokat girişti karnıma bile vurdu telefonu elime aldım polisi aramak için telefonu elimden aldığı gibi yere fırlattı daha sonra sakladı
ertesi gün aniden sancılandım iş yerindekiler eşimi aradı geldi hastaneye gittik serum falan takıldı bir sebep bulamadılar muhtemelen stresten oldu diye düşünüyorum hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti neymiş uzatmayacakmışım hala kendini haklı görüp özür bile dilemeden hayatına devam ediyor baktım ki. O gün akşam kayınvalidemleri aradım dedim böyle böyle bana yaptıklarını attığı dayağı anlattım çok sinirlendi onlarda hemen çıkıp geldiler Evden kovdu annesini kadın gitmedi 4 gün kaldı bu sürede konuşmadım evde iki yabancı gibi yaşadık İşten gelince kendini yatak odasına kitledi üstünü çıkarmış yerlere atmış yemiş içmiş çöplerini odanın ortasına atmış akşamda annesine niye toplamadı diyormuş amacı ona koşulsuz hizmet etmem bunun için evlenmiş sanki ben hep salonda yattım cuma günü de kayınvalidemlere geldim bugünde burda kalıp yarın annemlere gideceğim onların hiçbir şeyden haberi yok ama her şeyi anlatacağım biliyorum bana destek olmayacaklar yuvan yıkılmasın diyecekler hamilesin diyecekler arkamda durmayacaklar ama evladım doğunca ya onada şiddet uygularsa o zaman ne yaparım ben nasıl yaşarım güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var