• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken üzülmek...sizi En çok Ne üzüyor,bebeğiniz üzüldüğünüzü Hissediyo

insan hamileyken cok duygusal ve hassas oluyor ,ister istemeden herseye uzuluyor en azindan ben oyleyim.senağlamahaberleri seyrememez oldum inanin.tabiki siz ne kadar hamile olursaniz olun.cevrenizdeki bazi seyler ayni kaliyor cok uzulldugumde bebeyim hareketleniyor.ben kendimi toparlayana kadarda durmuyor.mevlam cekirneye orman gizlemis.minnacik canin icersinede herseyi vermis ne buyuk bi mucuze .aalah herkezin bebeyini korusun ve kolay dogumlar nasip etsin:nazar::nazar:

aminn canım

evet gerçekten daha duygusal oluyor bende öyle:1closedeyes:

evt arkadaşlar bende çok duygusallaştım ufacık birşeye bile alınır oldum önceden de duygusaldım ama şimdi hepten duygusallaştım,hep aglamaklı oluyorum sonrada bebegim inşllah hissetmez diyorum onunla konuşuyorum seviyorum.

ACABA AĞLAMAK BEBEĞE ZARARLI MI Kİ...
dev157pp___.png
[/url][/IMG]

Bende de çok aşırı alınganlık var.Herşeye ama herşeye kıllanıyorum.Çok çabuk kırılıyorum ve kırıldığım şeyleride o kişilerin yüzüne söyleme ihtiyacı hissediyorum.Anlasınlar diye.Kendimi zor tutuyorum.Ne olacak benim halim bilmiyorum.Çok üzülüyorum herşeye çok .

bwn çok üzüldüm çok ağladim bebegimi etkiledi sanirim agri girdi :(

Back
X