hamileyken vazgeçtiklerimiz:( ya da vazgeçemedikleimiz :)

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
38
İstanbul

evet şubat annesi hamişleri hamilelik bize neleri bıraktırdı:43: ya da bıraktıramadı:52:???????????? hadi gelin burada günah çıkattalım
mesela hergün içtiğim türk kahvesi haftada bir düştü:43: çok sevdiğim tavugburger yeme hakkımı doğumdan sonraya bıraktım. bi de kocişle yakınlaşmak yasak :17: en zoru da bu olsa gerek.

ıvır zıvır cerezler kola doyasıya dengesız beslenme bunlardan vazgectmm ve hayatta agzma surmıcegm seylerı yıyorum pekmez köy sütü gibi

kocişimi ozledım bennnnnnn artık doya doya sarılamıyorumda ne zaman sarılsak araya once buyuk sonra mınık oglus gırıyorrrr:)

ıvır zıvır cerezler kola doyasıya dengesız beslenme bunlardan vazgectmm ve hayatta agzma surmıcegm seylerı yıyorum pekmez köy sütü gibi

sorma ya hani hamile insan canı ne çekerse yerdi. hiç de öle değil canımın çektikleri hep zararlı oluyor:17:

kocişimi ozledım bennnnnnn artık doya doya sarılamıyorumda ne zaman sarılsak araya once buyuk sonra mınık oglus gırıyorrrr:)

bizimki doğmadan aramıza girdi :49: hamileliğin başında kanamam olunca doktor amcamız yasak dedi :20: şimdide korkudan bişey yapamıyoruz. neyse o iyi olsundan

Herkeste aynı galiba;
Eşler demek ki herkeste uzaklaşmış,benim eşimde aman bişi olmasın kızıma diye üstüme kolunu bile atmıyor :1:
Yüzüstü yatarak uyuyan bana en çok koyan şeyde böyle uyuyamak oluyor.
Alınan kilolar acaba gider mi diye endişelerim artıyor.
Uykusuz geceler nasıl geçecek diye şimdiden strese giriyorum.
Kahve ve çay minumuma indi.
İş yerimden ayrılıp eve kapanma hisside beni kötü etkiliyor,çünkü apartmanımda komşuluk yok ve bi kere hırsızla yüzyüze geldiğimden sanki bunu tekrar yaşayacakmışım hissine kapılıyorum,gündüzleri evde kimse olmadığında uyuyamadığımdan zombi gibi dolaşıyorum.
Topuklu ayakkabılarım kileri boyladı.
Pantolanlarım rafa kaldırıldı.
Yorgunluktan misafir bile ağırlayamaz hale geldim.

Herkeste aynı galiba;
Eşler demek ki herkeste uzaklaşmış,benim eşimde aman bişi olmasın kızıma diye üstüme kolunu bile atmıyor :1:
Yüzüstü yatarak uyuyan bana en çok koyan şeyde böyle uyuyamak oluyor.
Alınan kilolar acaba gider mi diye endişelerim artıyor.
Uykusuz geceler nasıl geçecek diye şimdiden strese giriyorum.
Kahve ve çay minumuma indi.
İş yerimden ayrılıp eve kapanma hisside beni kötü etkiliyor,çünkü apartmanımda komşuluk yok ve bi kere hırsızla yüzyüze geldiğimden sanki bunu tekrar yaşayacakmışım hissine kapılıyorum,gündüzleri evde kimse olmadığında uyuyamadığımdan zombi gibi dolaşıyorum.
Topuklu ayakkabılarım kileri boyladı.
Pantolanlarım rafa kaldırıldı.
Yorgunluktan misafir bile ağırlayamaz hale geldim.

Allaha şükür hırsızlık olayıyla karşılaşmadım ama piskolojik bendede var bu sanki eve hırsız gircek bir tıkırtı duysam tamam artık uyu uyuyabilirsen =))) bende yanlızım bide evde seni çok iyi anlıyorum tuze...

Çay cok az kahve hic icmiyorum.
Topuklu giyemiyorum.
Kıyafetlerim azaldı.
Makyaj yapmamaya calısıyorum.
Sırt üstü yatamıyorum.
Gece defalarca tuvalete kalkıyorum.
İlk zamanlar en ufacık seste yerimden fırlardım şimdi sadece uyanıyorum.
Yatarken esim sarıldıgında 5 dk sonra daralmaya baslıyorum artık değmemeye çalışıyor canım (.
Eskisi gibi şakalaşamıyoruz.
Miniğimi öğrendiğimden beri her gün ilaç içiyorum..
Alışverişe tek başıma gidemiyorum çünkü aldıklarımı tasıyamıyorum.
Saatlerce yürüyemiyorum.

Aklıma gelen bunlar..Ama hiç şikayetci değilim.Elhamdülillah (:

Son düzenleme:
hemen sıgarayı bıraktım
jahve ve cay tuketımını cok cok azalttım
atlet hıc gıymezdım gıymeye basladım
makyaj sac boyası kesımı yapmıorm
kola kesınlıkle ıcmıorm
yedıgım seylere ck dkkat edıorm daha dogrusu besın ıcerıgıne bebege faydalı olanları tercıh edıorm
veee yavrumu cooook sevıorm :52::52::52:

Her gün düzenli yaptıgım yürüyüsü 2.ay da bıraktım 2. aydan beri yürümek dizlerimi belimi çok agrıtıyor okula bile servisle gidiyorum. EEEEE bunun geri dönüşü bol miktarda selülit oldu. Sigarayı bıraktım. Çay ı sapsarı içiyorum, kahve içmiyorum, cinsellik deseniz ilk bebek düştüğü için doktor serbest dese de hamileligimi öğrendigimden beri cesaret etmiyorum. Kendimi daha simdiden özgürlügü kısıtlanmıs hissediyorum doguncasını hic dusunemiyorum. Ama bir an önce subat gelsin dogsun istiyorum artık bekleyemiyorum.

bende cokkk bunaldımmmm dogsun artıkk sabır kalmadı vucut kaldrmıoo gel bade gellllll gelll:)

çağırma kızz erken daha gelir melir:)
bennn saç boyamaktan ve alkolden vazgeçtim. hoş çok da içmiyodum zaten ama evlililk yıldönümümüz için sakladığımız şampanyayı içemedim ona yanarım hee..
başka da değişiklik yaptım denemz. ama daha dikkatli besleniyorum. meyve yoğurt v.s....

en çok en çokkkk yüzüstü yatmak :((
topuklu ayakkabılarım , çizmelerim
cici cici elbiselerim
daha şimdiden emzirmeyi bıraktığım gün sigara ve şarap içicem diyorum
her gün 3-4 türk kahvesi içerdim çook uzun zamandır içmiyorum
yoğurt hiç sevmem, mecbur şekerleyip yiyorum
aynen, kocamın uyurken sarılmasından bunalıyorum, rahat edemiyorum
değil ev işi yemek yaparken bile yoruluyorum
ilaç içmekten nefret eden ben her gün 3 ilaç içiyorum
kendimi çekici hissetmiyorum (şirin hissediyorum)
göbüş çatır çatır çatlıyor
sürekli uyumak istiyorum ve uyurken de sürekli uyanıyorum rahat edemiyorum

amaaaaaa

oğluşumun bi tekmesiyle bunların hepsini unutuyorum
uykumun kaçtığı zaman onun doğduğunu hayal edip tekrar uykuya dalıyorum
iş yaparken yoruluyorum ama söz konusu onun eşyalarıysa kimse beni tutamaz :)

Back
X